KRVOPROLIĆE ZBOG LJUBAVNE SVAĐE: Sedam osoba učestvovalo u rafalnoj pucnjavi u kući, dvogodišnje dete sve vreme bilo tu!

Autor:

Svet

02.10.2023

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve ženske osobe ubijene su tokom rafalne pucnjave u kući, dok su dva muškarca povređena.

KRVOPROLIĆE ZBOG LJUBAVNE SVAĐE: Sedam osoba učestvovalo u rafalnoj pucnjavi u kući, dvogodišnje dete sve vreme bilo tu!

Foto: Printscreen/Instagram/nsuzivo.rs

Juče je došlo do pucnjave u kući u severozapadnom delu Hjustona, u kojoj su ubijene žena (65) i njena snaja (28), dok su dva muškarca povređena.

Nesrećne žene su preminule na licu mesta, dok su povređeni muškarci hospitalizovani, u teškom, ali stabilnom stanju, rekao je šerif okruga Haris, Ed Gonzales. On je dodao da je policija pozvana u nedelju ujutru u kuću gde su žrtve pronađene.

U trenutku pucnjave, u kući je bio dvogodišnjak. Dete je nepovređeno i rođak ga je odveo na sigurno, javlja AP.

Istražitelji pokušavaju da shvate šta se tačno dogodilo u sporu u kom su učestvovala čak tri strelca i ukupno sedam osoba, rekao je šerif i dodao da je do pucnjave možda došlo zbog raskida ili razvoda. Gonzales je istakao da je većina hitaca ispaljena u kući, ali da tragova pucnjave ima i napolju.

Šerif nije identifikovao nikoga od ubijenih, kao ni osumnjičene ubice, ali je rekao da nema aktivne pretnje po zajednicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading