GRUPA MLADIĆA ZVERSKI SILOVALA DVE DEVOJČICE! U toku sablasnog čina upalili kameru i prenosili zločin UŽIVO - deca molila svoje napasnike DA PRESTANU!

Autor:

Svet

27.09.2023

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija za maloletnike u nalogu za hapšenje naveo je da je jedan od devetorice uhapšenih snimio jedno od silovanja i emitovao ga uživo na internetu.

GRUPA MLADIĆA ZVERSKI SILOVALA DVE DEVOJČICE! U toku sablasnog čina upalili kameru i prenosili zločin UŽIVO - deca molila svoje napasnike DA PRESTANU!

Foto: www.profimedia.rs

Silovanje

Ova vest o silovanju devojčica koje su rođake šokirala je Italiju kada je prvi put objavljena u avgustu. Silovanje se dogodilo mesec dana ranije u Napulju, a grupa muškaraca je navodno silovala devojčice više puta. Za sada nema podataka o tome kako su devojčice povezane sa napadačima niti su objavljeni njihovi identiteti.

Napuljski sudija za maloletnike u nalogu za hapšenje naveo je da je jedan od devetorice uhapšenih snimio jedno od silovanja i emitovao ga uživo na internetu. Iz tužilaštva je navedeno da je sedam maloletnika i dvoje odraslih tinejdžera uhapšeno ili podvrgnuto drugim "merama predostrožnosti".

 

 

Istražni sudac Umberto Lukareli je rekao da su osumnjičenici "brutalno iskoristili slabost i uzrast svojih žrtava, sigurni da neće biti prijavljeni zbog sramote koju su devojčice osećale i pretnje širenja snimaka silovanja". Ovaj slučaj je izazvao šok i ogorčenje u Italiji i izazvao raspravu o potrebi jačeg zakonodavstva i mera zaštite maloletnih žrtava seksualnog nasilja.

Na snimku se se vidi kako se devojčice previjaju od bolova i mole svoje napasnike da prestanu. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading