RAMZAN KADIROV NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI! Iz Moskve vraćen u Čečeniju u stanju kome! RUSKI LEKARI NISU USPELI DA MU POMOGNU!

Autor:

Svet

15.09.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošto moskovski lekari nisu uspeli da izvedu Kadirova iz kome, odlučeno je da se njegovo lečenje nastavi u inostranstvu.

RAMZAN KADIROV NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI! Iz Moskve vraćen u Čečeniju u stanju kome! RUSKI LEKARI NISU USPELI DA MU POMOGNU!

Foto: Tanjug/AP

Ramzan Kadirov

Šef Čečenije Ramzan Kadirov već nekoliko dana je u komi. On je avionom prebačen u Moskvu, ali tamošnji lekari nisu mogli da pomognu, nakon čega je Kadirov vraćen u Čečeniju. Sada planiraju da ga prebace na lečenje u inostranstvo, najverovatnije u UAE.
Ovo prenose izvori OBOZREVATEL-a u čečenskoj dijaspori. Prema njihovim rečima, pošto moskovski lekari nisu uspeli da izvedu Kadirova iz kome, odlučili su da njegovo lečenje povere stranim lekarima.

Predstavnik Glavne obaveštajne uprave Ministarstva odbrane Ukrajine Andrej Jusov je u ekskluzivnom komentaru za OBOZREVATEL potvrdio informaciju o teškom stanju Kadirova.

Prema njegovim rečima, lideru Čečenije su se pogoršale bolesti od kojih je dugo bolovao. 

Istovremeno, već nekoliko meseci kruže glasine da je šef Čečenije teško bolestan. Nemački list Bild je još u martu 2023. godine, pozivajući se na bivšeg zamenika premijera Čečenije Ahmada Zakajeva, koji sada živi u egzilu, pisao da Kadirov ima ozbiljnu bolest bubrega i da je doveo lekara iz UAE u Čečeniju jer ne veruje Moskvi. 

Mreža je takođe skrenula pažnju na iznenadne promene u izgledu Kadirova, posebno na jak otok lica i medicinski uređaj na prstu.

Njegovu bolest indirektno je potvrdio i jedan od Kadirovljevih sinova, koji je objavio emotivni video o tome koliko je teško izgubiti oca.

Kako je preneo OBOZREVATEL, Kadirov je u više navrata pokušavao da opovrgne glasine o svojoj bolesti, navodeći da planira dugo da živi.


U maju 2023. načelnik Glavne obaveštajne uprave Ministarstva odbrane Ukrajine Kiril Budanov potvrdio je da šef Čečenije ima zdravstvenih problema. Rekao je da Kadirov ima problem sa narkoticima , iako je u početku drogu koristio kao doping.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading