AKO UGLEDATE OVOG ČOVEKA NI SLUČAJNO MU NE PRILAZITE! Pobegao je sa psihijatrije, težak ŠIZOFRENIČAR - policija UPOZORAVA GRAĐANE! (FOTO)

Autor:

Svet

31.08.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je pobegao iz psihijatrijske klinike u utorak i trenutno nije pod nadzorom stručnog osoblja.

AKO UGLEDATE OVOG ČOVEKA NI SLUČAJNO MU NE PRILAZITE! Pobegao je sa psihijatrije, težak ŠIZOFRENIČAR - policija UPOZORAVA GRAĐANE! (FOTO)

Foto: Polizeidirektion Ludwigshafen

Nemačka policija izdala je upozorenje u vezi sa muškarcem (46) koji boluje od teške šizofrenije, a koji je pobegao iz psihijatrijske bolnice Frankenhal.

U službenom saopštenju se ističe da ukoliko pacijent nije pod odgovarajućom terapijom, postoji opasnost da predstavlja rizik za druge.

Muškarac je pobegao iz psihijatrijske klinike u utorak i trenutno nije pod nadzorom stručnog osoblja. Policija je izrazila zabrinutost zbog njegovog bekstva i pozvala građane da budu oprezni i da obaveste policiju ukoliko primete osobu koja odgovara opisu nestalog pacijenta.

Foto: Polizeidirektion Ludwigshafen

 

Prema opisu, muškarac je visok 176 centimetara, atletski građen, ima kratku kosu, bradu od tri dana i klempave uši. U trenutku bekstva bio je obučen u crnu odeću za trčanje.

- Ako vidite osobu koju tražite, nemojte razgovarati sa njom, već odmah obavestite policiju - navodi se u saopštenju.

Ova situacija podseća na važnost pravilnog praćenja i lečenja osoba sa teškim mentalnim poremećajima kako bi se smanjila potencijalna opasnost po druge i javnu bezbednost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading