ROSGVARDIJA ZAPUCALA NA DECU I CIVILE: Hteli da pokažu šta znaju, ali sve je pošlo naopako (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

23.08.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom se navodno vidi kako pripadnici ruske Nacionalne garde otvaraju vatru na gledaoce, u okviru “demonstracije”.

ROSGVARDIJA ZAPUCALA NA DECU I CIVILE: Hteli da pokažu šta znaju, ali sve je pošlo naopako (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Ap photo

U incidentu koji se desio  u gradu Elektrostalj u okolini Moskve, povređeno više osoba, uključujući četvorogodišnjeg dečaka.

 

Na snimku se vidi kako grupa vojnika Nacionalne garde izvodi vežbu, da bi potom počela da puca na gledace ćorcima. 

 

“Najmanje jedno dete povređeno je projektilom iz pištolja”, dodao je u postu na “X-u” Igor Suško, Amerikanac rođen u Ukrajini.

Panika među publikom

Nakon što su vojnici “Rosgvardije” zapucali, nastala je panika. Na snimku se čuju vrisci dece i vidi se kako mališani pokrivaju oči i uši zbog buke.

- Šta nije u redu, je li te nešto pogodilo? Dođi ovde, smiri se – čuje se ženski glas.

Kad je shvatila da joj je dete povređeno žena je opsovala.

-J****i pakao! Dođite brzo, gde je doktor? – zavrištala je.

Dečak je povređen od odbijene čaure, a prevezen je u bolnicu zajedno sa 54-godišnjom ženom,  koja je pretrpela “teške povrede lica”.

 

Izbijena su joj dva zuba, obraz joj je povređen i morala je da se podvrgne hitnoj operaciji.

 

Pre incidenta publika je posmatrala akrobatski nastup vojnika, koji su napravili živu piramidu i palili baklje u bojama ruske zastave. Prikazani su elementi borbe prsa u prsa i lomljenje cigli. Navodi se da su “korišćeni kalašnjikovi, koji su bili napunjeni ćorcima”. Jedna grupa gardista je jurila drugu grupu koja je uzvraćala. Tada je došlo do tragičnog rikošeta, iako još nije jasno kako se to moglo dogoditi. Prazne patrone su odletele na tribune.

Nacionalnu gardi predvodi blizak prijatelj ruskog predsednika Viktor Zolotov (69), general koji je nekad bio telohranitelj Vladimira Putina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading