MAJKA I DECA VRIŠTE DOK IM RAKETA LETI IZNAD GLAVA: Dramatičan snimak ruskog udara na Zaporožje USLEDILA JE STRAVIČNA EKSPLOZIJA (VIDEO)

Autor:

Svet

11.08.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Telegram kanalu Nexta live pojavio se dramatičan snimak ruskog udara na hotel u centru ukrajinskog grada Zaporožje.

MAJKA I DECA VRIŠTE DOK IM RAKETA LETI IZNAD GLAVA: Dramatičan snimak ruskog udara na Zaporožje USLEDILA JE STRAVIČNA EKSPLOZIJA (VIDEO)

Foto: Printscreen Telegram

Dramatičan snimak prikazuje kako su majka  i deca uočili raket pre udara, a mališani su se sagli nastojeći da se zaštite. 

 

Potom se čula strašna eksplozija, a onda vrištanje majke i dece. Na njihovu sreću, bili su dovoljno daleko da ostanu nepovređeni, ali prisihčke traume će svakako ostati.

 

 

Nakon što je ruski projektil pogodio hotel u gradu Zaporožju, jedna osoba je poginula, a njih 14, od kojih je dvoje dece, je povređeno

 

''Grad svakodnevno pati od ruskog granatiranja. Požar je izbio u civilnoj zgradi nakon što su je okupatori pogodili projektilom'', rekao je predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski.

 

Na fotografijama koje su podelili zvaničnici vide se razbijeni automobili i teško oštećen četvorospratni hotel Rajkarc na obali reke Dnjepar, prenosi Rojters.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading