POLICAJCI OSTALI U NEVERICI: Dve devojčice od 11 i 12 godina projurile pored patrole na kvadovima, kad su otišli kod oca, usledio je NOVI ŠOK

Autor:

Svet

08.08.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na putu B 472 kod Habaha u Bavarskoj, policija je zaustavila dve devojčice, starosti 11 i 12 godina, koje su upravljale svaka svojim kvadom, upravljale svojim kvadom

POLICAJCI OSTALI U NEVERICI: Dve devojčice od 11 i 12 godina projurile pored patrole na kvadovima, kad su otišli kod oca, usledio je NOVI ŠOK

Foto: Shutterstock

– Policijska patrola stala je u nedelju oko 11.30 časova kod Habaha da primi telefonski poziv. Tokom razgovora, policajci su primetili da se dve devojčice na kvadovima voze oko 35 do 40 kilometara na sat na B 472. Prema navodima saobraćajne policije Vajlhajma, deca su bila bez pratnje i bez kacige ili drugog osiguranja. Kako se ispostavilo, hteli su da idu kući, saopštila je policija,piše časopis Feniks a prenosi Slobodna Dalmacija.

Uviđajem je patrola utvrdila da su kvadovi pripadali 42-godišnjem ocu 12-godišnje devojčice, koji je vozilo ostavio deci na korišćenje.

- Oba vozila nisu imala registraciju i saobraćajnu dozvolu, a deca naravno nisu imala potrebnu vozačku dozvolu za ta dva vozila, navodi se u policijskom izveštaju.

Protiv oca dvanaestogodišnje devojčice biće pokrenut krivični postupak.

Policija je htela da poseti i oca 11-godišnje devojčice kako bi ga obavestila o incidentu.

Tamo su, prema policijskom izveštaju, policajci osetili "najjasniji miris marihuane" koji dolazi iz stana 48-godišnjaka.

- Posle kraćeg pretresa zaplenjena je i marihuana. Otac 11-godišnjakinje je verovatno upravo popušio džoint na kuhinjskom prozoru. Sada se protiv njega vodi krivični postupak zbog kršenja Zakona o opojnim drogama, saopštila je policija.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading