PITALI SU PUTINA GDE JE ZALUŽNI: Zagonetni osmeh ruskog predsednika govori više od hiljadu reči - SPEKULACIJE SU TAČNE?!

Autor:

Svet

18.06.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsenik Vladimir Putin rekao je da možda zna gde je glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine Valerij Zalužni, o čijem se misterioznom nestanku iz javnog prostora raspravlja na alternativnim medijima i društvenim mrežama danima u nazad.

PITALI SU PUTINA GDE JE ZALUŽNI: Zagonetni osmeh ruskog predsednika govori više od hiljadu reči - SPEKULACIJE SU TAČNE?!

Foto: Tanjug/AP

- Pa, pitajte Zalužnog. Mada, moraćete s njim na stranom jeziku. Mislim da znam gde je. Čini mi se da je u inostranstvu. Ali možda i grešim - odgovorio je Putin jednom od vojnih dopisnika, koji je konstatovao da svi prisutni veruju da predsednik zna gde se nalazi glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine.

Inače, glasine o Zalužnom, drugoj po važnosti ličnosti u Ukrajini, posle predsednika Volodimira Zelenskog, već duže vremena se pominju na portalima u Rusiji i Ukrajini.

 

https://t.me/zarubinreporter/977

 

Posle izjava da je nestao, predstavnik ruske hakerske grupe "Džoker", iz Donjecke Narodne Republike, poručio je da je vojskovođa prošao nekoliko složenih operacija i možda je napustio svoju funkciju iz zdravstvenih razloga.

Ranije su "RIA Novosti" objavile da su lekari izvršili otvorenu hiruršku intervenciju na glavi Zalužnog, kome ne preti smrtna opasnost, ali neće biti u stanju da se bavi svojim poslom kao ranije. 

Prva pitanja o zdravstvenom stanju Zalužnog i gde se nalazi pojavila su se nakon što je 10. maja odbio da razgovara sa članovima vojnog komiteta NATO-a, čak ni putem video veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading