"ZNATE KAKO KAŽE NAŠ NAROD, MA KO IH..."! Vladimir Putin govorio o NATO, pa mu se omakla šokantna psovka! PESKOV POKUŠAO DA IZGLADI SITUACIJU, ALI, NIJE MU BAŠ POŠLO ZA RUKOM! (VIDEO)

Autor:

Svet

16.06.2023

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je danas da Moskva nema nameru da smanji zalihe svog nuklearnog oružja.

"ZNATE KAKO KAŽE NAŠ NAROD, MA KO IH..."! Vladimir Putin govorio o NATO, pa mu se omakla šokantna psovka! PESKOV POKUŠAO DA IZGLADI SITUACIJU, ALI, NIJE MU BAŠ POŠLO ZA RUKOM! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

- Mi imamo više nuklearnog naoružanja nego zemlje NATO. Njima je to jasno i zato nas sve vreme ubeđuju da počnemo pregovore o smanjenju zaliha, međutim, znate kako kaže naš narod, ko ih j*be - rekao je šef države tokom panela na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu.

PESKOV SE OGLASIO ZBOG PSOVKE

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov oglasio se nakon šokantne izjave ruskog predsednika Vladimira Putina.

- Fraza "ko ih j*be" koja se tiče pregovora sa Sjedinjenim Američkim Državama o smanjenju nuklearnog naoružanja u njihovu korist ne znači da Moskva odbija takav dijalog sa Vašingtonom. Rusija je spremna da pregovara - pojasnio je novinarima Peskov.

Vladimir Putin je dodao da zapadne zemlje stalno provociraju Moskvu na oštre akcije i očekuju da počne da "pritiska dugmad".

 

- Nema potrebe za tim, jer neprijatelj na prvoj liniji fronta nije uspešan. A uviđajući da je uspeh malo verovatan izazivaju nas na neke teške akcije - navodi Putin.

Podsetio je da Rusija može da upotrebi oružje za masovno uništenje ako se stvori pretnja postojanju države. Ruski lider se dotakao i razmeštanja nuklearnog oružja u Belorusiji.

To je, kako je napomenuo, element odvraćanja.

- Tako da svi koji razmišljaju o tome da nam nanesu strateški poraz ne zaborave na tu okolnost - rezimirao je šef države.

Međunarodni ekonomski forum u Sankt Peterburgu (SPIEF) održava se od 14. do 17. juna.

(Republika/Kurir)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading