BURA U CRNOM MORU: Ukrajinske snage napale ruski brod - ODMAH ZAŽALILI! (VIDEO)

Autor:

Svet

11.06.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oružane snage Ukrajine su danas bezuspešno pokušale da napadnu brod Crnomorske flote "Priazovje", koji prati situaciju i osigurava bezbednost na trasama Turskog i Plavog toka gasovoda u jugoistočnom delu Crnog mora

BURA U CRNOM MORU: Ukrajinske snage napale ruski brod - ODMAH ZAŽALILI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Oružane snage Ukrajine su danas bezuspešno pokušale da napadnu brod Crnomorske flote "Priazovje", koji prati situaciju i osigurava bezbednost na trasama Turskog i Plavog toka gasovoda u jugoistočnom delu Crnog mora, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

 

Navodi se da su svi ukrajinski čamci uništeni vatrom iz standardnog naoružanja ruskog broda, 300 kilometara jugoistočno od Sevastopolja, kao i da žrtava nije bilo i da brod nije oštećen.

 

- Kao i u prethodnim sličnim napadima, strateška izviđačka bespilotna letelica RK-4B Global Hok, ratnog vazduhoplovstva SAD vršila je izviđanje u vazdušnom prostoru centralnog dela Crnog mora - navodi se u saopštenju.

Brod "Priazovje" Crnomorske flote nastavlja da ispunjava svoje zadatke, poručili su u ministarstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading