TRAMP IZ ŠKOTSKE PROZIVA BAJDENA: Ne dolazi na krunisanje Čarlsa Trećeg jer nije fizički sposoban za to, ja bih sigurno došao (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

04.05.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki predsednik Donald Tramp optužio je Džoa Bajdena, svog naslednika u Beloj kući, za "manjak poštovanja" prema britanskim vlastima zbog odbijanja poziva da prisustvuje krunisanju kralja Čarlsa Trećeg.

TRAMP IZ ŠKOTSKE PROZIVA BAJDENA: Ne dolazi na krunisanje Čarlsa Trećeg jer nije fizički sposoban za to, ja bih sigurno došao (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug-Ap

Kako je Republika ranije prenela, Tramp se nalazi u Škotskoj, gde je posetio imanja i golf terene koje ima u toj zemlji.

On je na svom imanju Turnberi dao intervju za konzervativni televizijski kanal GB njuz, a nekadašnjeg šefa Bele kuće intervjuisao je Najdžel Faraž, bivši predsednik antimigrantske britanske stranke UKIP, koji je postao televizijski voditelj.

Foto: Tanjug/AP

Bivši američki predsednik Donald Tramp igra golf na svom imanju Turnberi u Škotskoj

Tramp (76) je ocenio da Bajden (80) neće prisustvovati krunisanju britanskog kralja 6. maja zbog toga što nije fizički sposoban za to.

- Mislim da je to za njega telesni napor - rekao je Tramp.

Vodeći kandidat za republikansku predsedničku nominaciju, koji bi u trci za Belu kuću 2024. mogao ponovo da bori sa Bajdenom, kazao je da je "iznenađen" Bajdenovim izostankom sa krunisanja u Londonu.

Foto: Tanjug/AP

Američki predsednik Džo Bajden i prva dama Džil Bajden

- Da sam ja u Beloj kući, sigurno bih došao - poručio je Tramp.

Na krunisanju Čarlsa Trećeg Bajdena će predstavljati njegova supruga Džil.

Foto: Tanjug/AP

Elizabet Džin Kerol

Tramp odbacio optužbe o silovanju od pre skoro tri decenije: To je najsmešnija, odvratna priča

Bivši američki predsednik odbacio je optužbe Elizabet Džin Kerol, kolumnistkinje ženskjog magazina El, koja je pokrenula privatnu parnicu protiv njeg tvrdeći da ju je silovao u robnoj kući u Njujorku pre skoro 30 godina. Tramp je te optužbe okarakterisao kao "najsmešniju, odvratnu priču". U video-snimku, koji je prikazan tokom procesa na sudu na Menhetnu, poručio da su optužbe izmišljene i da se taj seksualni napad nikada nije dogodio.
- Da se to dogodilo, bilo bi prijavljeno za nekoliko minuta - rekao je Tramp i dodao da bi kupci i zaposleni u veoma prometnoj robnoj kući čuli komešanje i upozorili policiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading