TRAMP PRELETEO OKEAN: Došao u Škotsku da odigra partiju golfa na svom terenu, dočekali ga uz zvuke gajdi! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

02.05.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki predsednik Donald Tramp nalazi se u Škotskoj gde obilazi svoje golf terene i imanja koja ima u toj zemlji.

TRAMP PRELETEO OKEAN: Došao u Škotsku da odigra partiju golfa na svom terenu, dočekali ga uz zvuke gajdi! (FOTO, VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Tramp je prvo u ponedeljak obišao imanje i golf teren Meni u blizini Aberdina, a dan kasnije odigrao je partiju golfa na terenu u okviru njegovog odmarališta Turnberi.

Foto: www.profimedia.rs

Donald Tramp u Turnberiju

Tu mu je osoblje priredilo veliki doček uz zvuke škotskih gajdi, a Tramp ih je pozdravio rečima da "zajedno čine Turnberi velikim", misleći na njegov predizborni slogan "Učinimo Ameriku ponovo velikom".

Trampu je ovo prva poseta Velikoj Britaniji od 2019, a došla je nakon njegove objave rata dubokoj državi zbog pravnih problema koje je imao u Americi, gde je protiv njega podignuta optužnica zbog podmićivanja porno zvezde Stormi Danijels da ćuti o njihovoj seks aferi.

Pored toga, Elizabet Džin Kerol, kolumnistkinja ženskog magazina El, pokrenula je privatnu parnicu protiv Trampa optužujući ga da ju je silovao u robnoj kući na Menhetnu pre skoro tri decenije.

Foto: www.profimedia.rs

Stormi Danijels

Republika je pisala da pravne troškove Kerolove pokriva Rid Hofman, suosnivač poslovne društvene mreže Linkdin i veliki donator Demokratske partije američkog predsednika Džoa Bajdena, koji je svojevremeno štitio osuđenog pedofila Džefrija Epstajna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading