ODMOR OD 3.500 EVRA SE PRETVORIO U PAKAO! Masovno trovanje turista u hotelu sa 5* u Turskoj!

Autor:

Svet

17.04.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko 25 turista doživelo je masovno trovanje hranom u odmaralištu sa 5 zvezdica u Turskoj.

ODMOR OD 3.500 EVRA SE PRETVORIO U PAKAO! Masovno trovanje turista u hotelu sa 5* u Turskoj!

Foto: Printskrin/Youtube/Adventures with The Muly's

Epidemija trovanja hranom u all-inclusive hotelu sa pet zvezdica u Turskoj pogodilo je 25 turista. Izveštaji kažu da je najmanje jedan od posetilaca hospitalizovan zbog trovanja hranom iz hotela Riksos Sangejt.

Hotel je all-inclusive odmaralište sa 13 restorana, uključujući švedski sto "svetske hrane", uključujući i suši. Putovanje koje košta oko 3.500 evra se pretvorilo u ono iz pakla, a svakim danom je sve više korisnika koji se javljaju da imaju simptome trovanja, prenosi britanski Miror.

Izveštaji kažu da je "više od 10 porodica otrovano, a broj raste iz dana u dan. Jedna turistkinja Kejt Dauling je na Tviteru podelila svoju priču:

- Moja porodica je u Riksos Sangejtu – njih troje od petoro članova porodice ima simptome izazvane trovanjem, a jedna osoba je hospitalizovana. Osoblje ne čini ništa da pomogne, poričući sva saznanja iako su se drugi gosti žalili.

Pored više restorana, objekat je "stvoren za porodice", sa vodenim parkom i 12 bazena, navodi TUI. Odmaralište u Kemeru, Turska, ima visoku ocenu od 4,5/5 zvezdica na sajtu za recenzije Tripadvisor.

TUI je juče prokomentarisao epidemiju:

- Zabrinuti smo što čujemo za nemali broj slučajeva u Riksos Sangejtu. Naš tim u odmaralištu nudi podršku onima kojima je to potrebno.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading