RUSKI BLOGER TESTIRAO ORUŽIJE I UMALO STRADAO: Pogrešno držao protivtenkovski bacač, zadobio povrede opasne po život(VIDEO)

Autor:

Svet

12.04.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bloger je upoređivao sovjetsko i zapadno oružje.

RUSKI BLOGER TESTIRAO ORUŽIJE I UMALO STRADAO: Pogrešno držao protivtenkovski bacač, zadobio povrede opasne po život(VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ruski vojni bloger zadobio je povredu nepravilnom upotrebom zapadnog protivtenkovskog oružja. Prilikom trzaja bacača, on je snažno udaren po licu, pokazuju snimci na društvenim mrežama.

Aleksej Smirnov, bivši novinar, pregleda, testira i upoređuje različita oružja na svom Jutjub kanalu.

U epizodi, prvobitno objavljenoj pre tri meseca, Smirnov upoređuje sovjetsko i zapadno protivtenkovsko oružje, uključujući švedski AT4. Nije poznato odakle mu švedsko oružje, prenos Yahoo.com.

U jednom trenutku na snimku se vidi kako Smirnov pokušava da puca iz vatrenog oružja na tenk i kaže: "Ovde imamo običan AT4... da vidimo kako deluje na tenk T72.

Bloger zatim nastavlja da objašnjava oružje funkcioniše, ali u jednom momentu shvata da se postupak ne odvija "sasvim glatko".

Dok se sprema da puca, izgleda da se Smirnov ne drži prednji deo oružja AT4, koje bi trebalo da pomogne strelcu da stabilizuje AT4 dok nišani.

Na snimku se zatim vidi kako povlači okidač, ali ga oružje udara u lice, a Smirnov zatim pada na zemlju i izgovara nekoliko psovki.

Foto: Tanjug/AP

 

Potom se vidi kako leži na leđima i drži se za slepoočnicu dok mu kamerman nudi pomoć da ustane. Na ekranu se zatim pojavljuje tekst koji glasi: "Hvala na razumevanju“.

Sledeći snimak prikazuje Smirnova sa vidljivom modricom oko oka.

- Dobro, hajde da pogledamo pre nego što mi oko skroz natekne - kaže on.

- Zato stalno govorim da NATO obezbeđuje lošu municiju. Hoćete da mi kažete da se kao strelac od vas očekuje da imate oči kao panda svaki put kada imate zadatak? - kaže on i dodaje da se oseća pomalo loše.

Vojni izveštač "Kijev indipendenta" objavio je klip zajedno sa snimkom američkih vojnika koji ispravno koriste lanser držeći ga kako treba i dopisao je "Rusi".

Klip se pojavio na društvenim mrežama, a neki korisnici Tvitera komentarisali su da bi jutjuber trebalo prvo da pročita uputstvo, kako piše Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading