ON JE SENKA VOLODOMIRA ZELENSKOG: Maksim stoji rame uz rame uz lidera Ukrajine, a važi za s*ks simbol (FOTO)

Autor:

Svet

10.03.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makism je šef obezbeđenja ukrajinskog predsednika i kako kažu oni koji su sarađivali sa njim, veoma je posvećen svom poslu.

ON JE SENKA VOLODOMIRA ZELENSKOG: Maksim stoji rame uz rame uz lidera Ukrajine, a važi za s*ks simbol (FOTO)

Foto: Youtube

Šef obezbeđenja Volodimira Zelenskog, Maksim Donjec, od 2019. godine stoji rame uz rame sa ukrajinskim liderom.

Ovih dana obično je obučen u uniformu, sa pancirom na sebi i jurišnom puškom u ruci

Donets je bio sa Zelenskim i dok je predsednik postavljao prkosne video-snimke i slike sa kijevskih ulica u prvim danima invazije. 

Takođe je pratio predsednika do mesta ruskih zločina, piše Njuzvik, u predgrađima Kijeva nakon što su se moskovske snage povukle iz severne Ukrajine u proleće 2022. godine i od tada je na slikama sa predsednikom u zonama borbenih dejstava, uključujući Harkov, Herson i Bahmut, prenosi Mondo.

Donets je takođe uključen u obezbeđenje i kad dolaze strani lideri u Ukrajinu.

Boris Džonson je u aprilu 2022. godine došao u posetu Ukrajini. Tom prilikom je tadašnji premijer Velike Britanije izrazio želju da se prošeta. Zelenski se tad okrenuo šefu obezbeđenja i rekao da bi Džonson da se prošeta Kijevom. Donjec je odgovorio: "Pa, neka gospodin Džonson prošeta".

Republika

Foto: Zoutube

Maksim Donjec

 

Bivša sekretarka za štampu Zelenskog, Julija Mendel izjavila je da je Donjec u potpunosti posvećen svom poslu, da je veoma vredan i odan predsedniku. Tokom prošle godine Donetsa je narod Ukrajine veoma zavoleo. Na Tiktoku otvoren je kanal koji je posvećen njemu i prati ga više od 286.000 ljudi. Šef obezbeđenja postao je ikona a i seks simbol. 

Novi glas Ukrajine javio je da Donjec ima 44 godine i da je poreklom iz Krivog Roga, grada u kome je Zelenski odrastao. Diplomirao je na Ekonomskom institutu Krivog Roga na Nacionalnom ekonomskom univerzitetu Vadim Getman. Beloruske novine Naša niva su objavile da Donets ima ženu Nataliju i sina Matveja. Donjec je ranije radio kao telohranitelj oligarha Igora Kolomojskog, čije su bogatstvo i medijska imperija pomogli Zelenskom da postigne neočekivan izborni uspeh 2019. godine.

Republika

Foto: Youtube

Maksim Donjec

 

Takođe se navodi da Donets stiče još jednu diplomu na Pravnom fakultetu Univerziteta u Kijevu, nedavno odbranivši svoju tezu (odgovarajući na pitanja članova komisije za teze) o administrativnoj odgovornosti pripadnika snaga bezbednosti državne uprave.

Foto: Youtube

Maksim Donjec

 

Zauvek uz Zelenskog, Donjec će verovatno ostati u pozadini istorijskih video-snimaka i fotografija dok Ukrajina pokušava da izbaci ruske snage sa svoje teritorije u narednim mesecima, a možda i godinama. "On posmatra ceo svet oko predsednika, sve što se dešava. On zna svakoga i svuda, šta će se desiti, svaki sledeći korak, kuda će ići", rekla je Mendel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading