ORGIJE UZIVO ZA BEBE! Jezivi snimci: Uvijaju se u tangama i lateksu oko dece, sve predstavljaju kao "kabare sa senzornim trenucima"! (VIDEO)

Autor:

Svet

03.03.2023

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca gledala erotski ples sa roditeljima.

ORGIJE UZIVO ZA BEBE! Jezivi snimci: Uvijaju se u tangama i lateksu oko dece, sve predstavljaju kao "kabare sa senzornim trenucima"! (VIDEO)

Foto: Tiktok/libsoftiktok

Snimak oskudno obučenih plesača u lateks i kožne kaiševe, našminkanih u stilu "dreg kraljica", sa perikama, koji neprimereno igraju dok ih posmatra grupa dece, zabrinuo je javnost u Londonu.

Naime, u okviru "Vault festivala" oni prikazuju svoj šou roditeljima koji su najčešće u pratnji male dece, čak i beba.

Na snimcima može da se vidi izvođenje plesača poznatijeg kao Benloader Cirkus kako izvodi akrobatsku tačku na kaiševima koji vise sa plafona, a roditelji i deca sve posmatraju. 

 

 

Druga "umetnica" poznata kao Lucinda B.Hind, takođe je prikazana u videu obučena u tange i šal od perja. Ona je izvela ples na stolici.

Nakon ovih snimaka koji su postali viralni, društvenim mrežama se proširila i fotografija sa nekog ranijeg performansa u kome žena u toplesu drži i podiže bebu.

 

 

Javnost zgrožena!

Ovakve scene izazvale su buru u javnosti i mnoštvo negativnih komentara.

Ovi događaji su očigledno magnet za pedofile. I izvođači i roditelji. To su ljudi koji su se trudili da ostanu skriveni od javnosti. Pa evo ih svi zajedno na otvorenom - jedna je od teških optužbi na račun ovog performansa.

 

 

 

- Roditelji su bolesni, treba ih zatvoriti, a decu spasiti - takođe piše na Tviteru, dok su drugi primetili da ih zabrinjava izraz lica beba koje izgledaju uplašeno.

Oglasili se organizoatori

"Caba baba rave" šou koji organizuje "Vault festival" navodno je ustvari namenjen odraslima, ali su, u ovom slučaju, izašli u susret roditeljima sa decom ustupivši im inkluzivan prostor, koji uključuje i „senzorne momenate“ u iskustvo.

- Kabare predstava je dizajnirana za roditelje, sa senzornim trenucima za bebe, i zabavan je prostor za roditelje sa malim bebama. "Vault Festival" postoji da podrži nastup uživo i umetnički talenat i ponosan je na platforme događaja koji su dobrodošli i dostupni svima, a bezbednost publike je uvek na prvom mestu. Mi se protivimo neoprostivim pretnjama nasiljem i napadima na naše umetnike, naše osoblje i usmerene na LGBTKIA+ zajednicu, i podržavamo pogođene umetnike - sapštili su.

Šou se inače označava kao 'mali komadić popodnevnog užitka' koji prepliće kabare sa 'očaravajućim senzornim trenucima za bebe' pre nego što se 'završi kao rejv'.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Džonko

04.03.2023 04:17

Bravo zapadna civilizacijo... Nadam se da extremno uživate u svojo izopačenosti, besu, nakaradnim viđenjem ljudskih sloboda jer vama upraljaju najgori ljudski porivi i osobine, blud i razvrat i nadam se da ćete se gorko kajati kada stigne Božija kazna a budite uvereni da hoće... UŽIVAJTE DO TADA...!!!

Ana

04.03.2023 07:37

Bolesnici