ŠTA OVO NOSI KIMOVA ŽENA?! Svi gledaju u jedan detalj koji je imala supruga lidera Severne Koreje (FOTO)

Autor:

Svet

10.02.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalj je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

ŠTA OVO NOSI KIMOVA ŽENA?! Svi gledaju u jedan detalj koji je imala supruga lidera Severne Koreje (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Lider Severne Koreje Kim Džong Un doveo je devojčicu za koju se veruje da je njegova ćerka i verovatno naslednica na raskošnu vojnu proslavu pre nekoliko dana, ali su se mnogi ljudi, posebno na društvenim mrežama, fokusirali na njegovu suprugu Ri Sol-Ju i njen krajnje čudan detalj oko vrata.

Kako se spekuliše, ona je navodno oko vrata ima lančić sa priveskom najjačeg i najvećeg severnokorejskog oružja, rakete Hvasong-17

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kim Džong Un sa porodicom

Ova raketa je probno lansirana prošle godine i navodno ima domet do SAD i ponos je Severne Koreje.

Ovo je privuklo veliku pažnju korisnika društvenih mreža.

"Da li zaista nosi ono što ja mislim da nosi oko vrata“, zapitao se jedan tviteraš, dok se drugi našalio: "Nađi ženu koja će te podržati kao što podržava Kim, pogledaj šta ima oko vrata".

 

 

Pomenuto balističko oružje se kasnije moglo videti na paradi, a Kim Džong-un i njegova porodica su to gledali s ponosom. Kim Džong-Un je salutirao vojsci zajedno sa generalima, a njegova ćerka i supruga su uzbuđeno aplaudirali spektaklu. Ispod možete videti da privezak Kimove žene zaista liči na zloglasnu raketu, piše Alo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading