NAPADI ZELENSKOG NA MENE SU VEOMA ČUDNI: Kličko o kritikama koje mu je uputio ukrajinski predsednik - vođen je politikom!

Autor:

Svet

07.12.2022

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zelenski je kritikovao Klička prilikom jednog od večernjih obraćanja protekle nedelje.

NAPADI ZELENSKOG NA MENE SU VEOMA ČUDNI: Kličko o kritikama koje mu je uputio ukrajinski predsednik - vođen je politikom!

Foto: Tanjug/AP

Vitalij Kličko i Vladimir Zelenski

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko izjavio je danas da veruje da su kritike koje mu je uputio predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski, vođene politikom i da su veoma "čudne".

- Uveren sam da iza ovoga stoji politika, jer jedna politička grupacija trčakara okolo i pokušava da pronađe greške unutar Kijeva, rekao je Kličko - preneo je Rojters.

Zelenski je kritikovao Klička prilikom jednog od večernjih obraćanja protekle nedelje, kada je optužio gradske vlasti Kijeva da nisu obezbedile dovoljno skloništa uprkos tome što su ruske snage pogodile energetski sistem.

Gradski zvaničnici u celoj zemlji uveli su specijalne "grejne punktove" kako bi stanovnicima obezbedili struju i toplotu u slučaju da oštećenja na infrastrukturu izazovu velike nestanke struje.

Kličko je za Rojters rekao da Kijev ima takozvanih grejnih punktova više nego bilo koji drugi ukrajinski grad.

- Za mene je čudno kako smo ujedinjeni protiv jednog neprijatelja, ali počinjemo da se svađamo među sobom unutar naših granica, ocenio je Kličko i dodao da "strani partneri kažu imate - zajedničkog neprijatelja, a ne umete da rešite međusobne sukobe".

Kličko je devet godina gradonačelnik Kijeva i smatran je jednim od najistaknutijih protivnika Zelenskog pre početka sukoba u Ukrajini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading