PUTIN OPSEDNUT OKULTNIM RITUALIMA! Britanci izneli tvrdnje za nevericu: ŽRTVOVAO JE PSA I ORLA DA POBEDI U UKRAJINI!

Autor:

Svet

05.12.2022

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin navodno je opsednut okultnim kultovima koji uključuju i ritualno žrtvovanje životinja, piše britanski San.

PUTIN OPSEDNUT OKULTNIM RITUALIMA! Britanci izneli tvrdnje za nevericu: ŽRTVOVAO JE PSA I ORLA DA POBEDI U UKRAJINI!

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Kako ističe britanski tabloid izuzetno nenaklonjen Kremlj, presudnu ulogu na oblikovanje Putinovog pogleda fenomene poput telepatije, parapsihologije i drugih paranormalnih pojavama imao je bivši komadant KGB Georgij Rogozin, u Zapadnim medijima označen kao "Merlin u Kremlju" ili "Nostradamus u uniformi".

Iako je Rogozin preminuo 2014. godine, njegov uticaj na ruskog lidera ostao je primetan i do dan danas i prema mišljenju ruskog pisca Olega Kašina, doveo je do invazije i krvavog rata u Ukrajini.

"Magična" krv iz je jelenjih rogova

- Halucinacije na ivici razuma davno preminulog vidovnjaka iz Kremlja dovele su do pravog rata i odvele svet na ivicu nuklearne katastrofe - rekao je Kašin za San.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Britanski tabloid navodi da sujeverni šef Kremlja plaši šamanskih kletvi, zbog čega je svojevremeno čak i ritualno žrtvovao crnog psa i orla, a popularni ostrvski tabloid ide čak i tako daleko da tvrdi da se ruski lider kupa u "magičnoj" krvi iz jelenjih rogova kako bi pojačao seksualni nagon.

- Nemoguće je izbeći misticizam koji okružuje odluke Putina i njegovog okruženja. Oni veruju u mnogo magičnih stvari - navodi Kašin.

Kao dodatno potvrdu za svoju tezu da Putin veruje u natpirodno, ruski pisac navodi da zakoni u Ruskoj Federaciji ne zabranjuju šamane i u tom kontekstu navodi slučaj „sibirskog šamana" Aleksandra Gabiševa, čiji je zadatak bio da "očisti Putinov duh".

- Dok bi zapadnoj javnosti potraga za egzorcizmom šamana mogla biti smešna, gospodinu Putinu nije - rekao je ekspert za Rusiju Pol Gregori, naučni saradnik na Huver institutu Univerziteta Stanford.

On je naveo da veliki procenat Rusa veruje u natprirodno kao i da ruske snage bezbednosti čak angažuju "čitače misli" u svojim obaveštajnim operacijama.

Republika

Foto: youtube.com/ SacredArcanum

 

Kako se objašnjava u članku Sana, ruska i putinovska opsednutost okultnim ima dugu predistoriju i seže do vremena Hladnog rata kada je KGB bio angažovan na istraživanju paranormalnih pojava.

Prema pisanju britanskog tabloida, program je tada podržao šef Boris Ratnikov, šef Putinovog gurua Rogozina.

Astralni rat

- Skoro sve ljude sa natprirodnim moćima kontrolisao je KGB . Ne možete ni zamisliti rat mozgova koji se odigrao u prvoj polovini prošlog veka. Teško da preterujem kada kažem da je ponekad bilo astralnih bitaka - naveo je on svojevremeno, tvrdi San.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Putin je služio kao oficir KGB-a, iako je nepoznato da li je došao u direktan kontakt sa njegovim paranormalnim aktivnostima.

Dodatne tvrdnje o čudnim Putinovim uverenjima o paranormalnim pojavama svojevremeno je iznosio i politički analitičar Vladimir Solovjev, koji je naveo da je Putin žrtvovao crnog psa kako bi osigurao pobedu u Ukrajini, kao su šamani žrtvovali orla u Putinovoj rezidenciji u Sočiju na Crnom moru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bacvanin

05.12.2022 11:19

Ja licno cuo da u slobodno vreme iglama bode vudu lutku Zelenskog.:-)

Lala

05.12.2022 11:25

Imate li jos toga , ovo je malo , fuuuj !!!