IMAO JE 57 FRAKTURA, 71 MODRICU I OPEKOTINE OD UPALJAČA! Roditelji monstrumi ubili svoje dete na Božić, a sada se pojavila i poruka: Želim njim da lupam o zid!

Autor:

Svet

03.11.2022

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se i jeziva poruka.

IMAO JE 57 FRAKTURA, 71 MODRICU I OPEKOTINE OD UPALJAČA! Roditelji monstrumi ubili svoje dete na Božić, a sada se pojavila i poruka: Želim njim da lupam o zid!

Foto: pixabay.com

Mobilni telefon koji je pripadao paru optuženom za "divljačko i brutalno" ubistvo svog deteta korišćen je za slanje poruke koja je glasila "Želim da njime udarim o zid" nekoliko dana pre njegove smrti, izvod je iz suđenja paru, prenosi Mirror.

Korisnici kanabisa, Stiven Boden (29) i Šenon Marsden (22) optuđeni su za ubistvo Finlija Bodena tokom zime 2020. i lokdauna - samo 39 dana pošto je dete vraćeno njima na staranje.

Tužioci navode da je par zajedno sproveo ubistvo na Božić, pošto su prethodno desetomesečno dete palili i tukli u "ponovljenom aktu svirepog nasilja" i do danas su "ostali u tome zajedno".

Republika

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Na sudu je već izrečeno kakve je sve strašne povrede pretrpeo Finli, uključujući dve opekotine, od kojih jedna "kao da je od plamena upaljača", 57 fraktura i 71 modricu, nek stare i do dve nedelje.

Tužilac je pročitao SMS poruke, a porota je saznala da nije uvek jasno ko je od njiih dvoje autor poruke, jer su telefon delili. U jednoj od takvih poruka poslatoj kontaktu snimljenom kao Smoki Džej, 23. decembra, autor kaže "Mali me je držao budnim cele noći". "Želim da ga bacim o zid", "Ha, ha".

Istraga je pokazala da se na tom telefonu guglalo i tražili članci o roditeljima koji su povezani sa smrću svoje dece. Čitana je i priča BBC-ja o "ocu koji je zatvoren zbog ubistva 20-mesečne ćerke, koju je zanemarivao".

Republika

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Šenon Marsden je poslala poruku rodbini: "Izvinjavam se što vas budim, ali nimmsa znala šta drugo da radim. Bilo je ili vi ili policija, a Stiven ne želi Finlija u kući. Ne želim to više da radim. Želela sam lep, porodični Božić, ali ništa od toga".

U nekim porukama je napisala da se svađala sa mužem i da je hteo da je istera iz kuće jer je Finli plakao, a da ona ne želi da se komšije upletu i da rizikuje da izgubi Finlija.

"Moram da idem odavde, toliko puta sam ostala, misleći da će stvari da se promene, ali nikada nisu. I nikada neće". Onda je napisala i "Stiven više nikad neće videti ovu decu, kad ja budem završila".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading