SLOVENKA TRAGIČNO NASTRADALA, SINA JOJ VADILI IZ RUŠEVINA: Stena pala na HOTEL U GRČKOJ, jeziv prizor zavio zemlju u crno!

Autor:

Svet

30.10.2022

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika stena odronila se s obronka i uništila dve sobe u obalnom hotelu na grčkom otoku Krita, usmrtivši Slovenku dok je spavala i povredivši njenog malog sina, saopštila je policija.

SLOVENKA TRAGIČNO NASTRADALA, SINA JOJ VADILI IZ RUŠEVINA: Stena pala na HOTEL U GRČKOJ, jeziv prizor zavio zemlju u crno!

Foto: Tanjug/AP

Kako prenosi Rojters, nesreća se dogodila danas u ranim jutarnjim satima u porodično vođenom kompleksu sobama Markos Studios za iznajmljivanje uz plažu, izgrađenom ispod stenovitog obronka u Jerapetri.

Slovenka i njen sin ostali zatrpani 

Policija je rekla da je stena uništila dve sobe. Žrtvin 51-godišnji suprug bio je u drugoj sobi i nije povređen. Pod ruševinama su ostali zatrpani 47-godišnja žena i njen osmogodišnji sin.

Oko 50 vatrogasaca požurilo je na područje i uspeli su spasiti dečaka nakon sat vremena kopanja po ruševinama. Dečakova majka pronađena je mrtva.

Trebalo je da porodica otputuje u nedelju.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading