TIKTOKERKA OPTUŽENA ZA 2 UBISTVA: Ljubavnik njene majke ucenjivao porodicu eksplicitnim fotografijama, završio u sačekuši

Autor:

Svet

27.10.2022

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tiktok zvezda skovala je zaveru da "ućutka" maminog tajnog ljubavnika nakon što je pokušao da je uceni seks snimkom, saopštio je danas sud.

TIKTOKERKA OPTUŽENA ZA 2 UBISTVA: Ljubavnik njene majke ucenjivao porodicu eksplicitnim fotografijama, završio u sačekuši

Foto: Instagram/TikTok/Printscreen

TikTok influenserka Mahek Buhari (23), njena mama Ansrin Buhari (45) i šest drugih optuženi su za ubistvo Ansrinovog bivšeg ljubavnika Sakiba Huseina (21) i njegovog prijatelja.

Svi optuženi negirali ubistva. Ansrin je ostavila Sakiba 11. februara,a ubrzo nakon raskida, on je pretio da će razotkriti njihovu aferu i poslati eksplicitne video snimke i slike Ansrin njenom ocu.

Republika

Foto: Instagram/TikTok/Printscreen

 

 

Ansrin i njena ćerka Mahek optužene su da su skovale plan da ubiju Sakiba iz osvete.

Navodno su ga namamili na lažni sastanak obećavši da će prikupiti 3 hiljade funti. Dok su išli na lažni sastanak, Sakiba i njegovog druga Mohameda koji je vozio, jurila su dva vozila, saopšteno je na sudu.

Republika

Foto: Instagram/TikTok/Printscreen

 

 

Potera je završena kada Mohamedovo vozilo udarilo u drvo. Pre nesreće, Mahek je poslala poruku svojoj mami: „Uskoro će upasti u sačekušu i neće znati koji je dan".

Tužilac je rekao na početku suđenja na sudu u Lesteru: „Ovo je priča o ljubavi, opsesiji, ljutnji, pokušaju iznude i na kraju ubistva.

Dodao je: „Morao se pronaći način da se Sakib ućutka – bilo da se nanese zaista ozbiljna povreda da ga upozori ili da se zauvek ućutka tako što će ga ubiti. Otkrivanje afere moglo je da uništi brak Asrin Buhari i naruši njenu reputaciju u njenoj zajednici. To je takođe moglo da utiče na Mahekov odnos sa ocem jer je znala za aferu.

Sakib je procenio da je potrošio više od 2.000 funti na Ansrin tokom njihove trogodišnje afere i tražio je novac nazad.

Republika

Foto: Instagram/TikTok/Printscreen

 

 

U uznemirujućem pozivu hitne pomoći neposredno pre nesreće, Sakib je rekao: „Prate me dva vozila.

Pokušavaju da me blokiraju. Imaju ogrlice. "Pokušavaju da me oteraju sa puta. Pokušavaju da me ubiju. Umreću!"

Dodao je: „Upravo sam došao u Lester da vidim jednog od mojih prijatelja koji ovde studira. "Veoma brzo su udarili u zadnji deo automobila. Molim te, preklinjem te, umreću. Ne!"

Republika

Foto: Instagram/TikTok/Printscreen

 

 

Poziv se iznenada završava dok se automobil zabija u drvo.

Sakibov mobilni telefon je uništen u požaru, ali policija je uspela da preuzme podatke sa iCloud-a. Mehek je optužena za dve tačke za ubistvo i alternativnu optužbu za ubistvo iz nehata zajedno sa svojom majkom Ansrin i prijateljicom Natašom Aktar (22).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading