OBJAVLJENI NAVODNI SNIMCI NAPADA NA RUSKI AERODROM: Eksplozije u Belgorodu, Ukrajinci zasuli Donjeck projektilima? (VIDEO)

Autor:

Svet

16.10.2022

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezavninim informacijama napadnut je aerodrom u ruskom Belgorodu.

OBJAVLJENI NAVODNI SNIMCI NAPADA NA RUSKI AERODROM: Eksplozije u Belgorodu, Ukrajinci zasuli Donjeck projektilima? (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

 

Nakon što je juče u ruskom Belgorodu, ubijeno 11 ruskih vojnika, jutros se dogodio i vazdušni napad na područje koje omeđuje tamošnju vazdušnu luku.

U ukrajinskom granatiranju regiona Belgoroda na zapadu Rusije, povređeno je dvoje ljudi, saopštio je danas načelnik regiona Vjačeslav Gladkov.

On je na Telegramu napisao da je na terenu u Belgorodu i okolini i da će kasnije saopštiti više detalja o napadu.

Objavljeni su navodni snimci sa lica mesta.

Granatiran Donjeck

Ukrajinske oružane snage granatirale su grad Donjeck koristeći artiljerijsku municiju kalibra 155 mm koji odgovara NATO standardima, izjavio je danas ruski major Aleksej Kulemzin.

On je napisao na Telegramu da je ukrajinska vojska pogodila vozni park ispred zgrade gradske administracije u Donjecku, pri čemu su tri vozila izgorela i razbijeni su prozori na zgradi.

Prema Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju Donjecke Narodne Republike, rano jutros na Donjeck je ispaljeno šest granata kalibra 155 mm.

Ukrajinska vojska u subotu je ubila jednog civila, a ranila četvoro prilikom granatiranja Donjecke Narodne Republike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading