TRGOVAO ORUŽJEM PA NOVAC UKRAJINACA TROŠIO NA DROGU I ALKOHOL! Spremni dokazi protiv BAJDENOVOG SINA! Ukopao ga Donald Tramp!

Autor:

Svet

08.10.2022

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hanter Bajden dobijao po 50.000 dolara mesečno dok je bio u upravi ukrajinske firme Birisma.

TRGOVAO ORUŽJEM PA NOVAC UKRAJINACA TROŠIO NA DROGU I ALKOHOL! Spremni dokazi protiv BAJDENOVOG SINA! Ukopao ga Donald Tramp!

Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp tvrdi da je on trgovao očevim uticajem jer je Džo Bajden u to vreme bio potpredsednik SAD.

Federalni agenti koji istražuju "slučaj Hantera Bajdena“ prikupili su dovoljno dokaza da optuže sina predsednika SAD za poreske prestupe i krivokletstvo u vezi sa kupovinom oružja, objavio je The Washington Post.

Odluku o (ne)podizanju optužnice protiv Bajdena mlađeg doneće federalni tužilac države Delaver Dejvid Vajs.

Njega je na to mesto doveo bivši američki predsednik Donald Tramp, koji je istragu o Hanteru Bajdenu učinio jednom od glavnih tema svoje izborne kampanje 2020.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hanter Bajden

 

Hanter Bajden je već priznao da je novac dobijen od ukrajinske kompanije Burisma potrošio na alkohol i drogu.

List američkog krupnog kapitala The Wall Street Journal objavio je da se istraga protiv Hantera Bajdena širi jer je istražitelje zanimalo da li je prekršio zakon koji reguliše lobiranje za strane vlade, u poslovnim aranžmanima koje je imao u Ukrajini, Kini, Kazahstanu i drugim zemljama.

Isti list navodi da je Hanter Bajden za svoj rad u upravnom odboru Burisme od 2014. do 2019. dobijao po 50.000 dolara mesečno, a da je taj novac išao na račun kompanije Rosemont Seneca Bohai LLC.

Hanter u upravi Burisme bio uglavnom za vreme dok je njegov otac bio potpredsednik SAD.

Tramp optužuje Džoa Bajdena za korupciju i veruje da je Bajden mlađi trgovao pristupom svom ocu, zarađujući na tome milione dolara.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading