MNOGO ON VOLI SEBE DA BI TO URADIO! Volodimir Zelenski siguran da Putin neće posegnuti za NUKLEARNOM BOMBOM!

Autor:

Svet

06.10.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislim da svet to nikada nec bi oprostio Putinu, rekao je Volodimir Zelenski.

MNOGO ON VOLI SEBE DA BI TO URADIO! Volodimir Zelenski siguran da Putin neće posegnuti za NUKLEARNOM BOMBOM!

Foto: Tanjug/AP/profimedia

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je da ruski predsednik Vladimir Putin neće koristiti nuklearno oružje u sukobu, jer bi to ugrozilo njegov život. Video njegovog govora dostupan je na Jutjub kanalu Instituta Lovi.

- Ako on (Putin) odluči da izvrši nuklearni udar, pa, šta da kažem? Mislim da svet to nikada neće oprostiti. Ipak, mislim da lider Rusije mnogo voli svoj život. I mislim da razume da nakon upotrebe nuklearnog oružja više neće moći da ga zadrži. Siguran sam u to - rekao je Zelenski.

Ranije je visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borel rekao da je EU spremna da diplomatskim putem reši situaciju u Ukrajini, ako okolnosti dozvole.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovica

06.10.2022 19:14

Ako upotrebi nuklearno oružje svijet mu neće oprostiti i neće ga moći zadržati? A ko će mu oduzeti nuklearno oružje? Zelenski očito nije puno bistar i zato i jeste opasan za sve,prvo za Ukrajinu a onda i za svijet.