SAHRANJENA MALA PETRA: Majka zarila ruke u zemlju i pala u nesvest

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petra (2), devojčica iz Vršca koju je otac ubio, sahranjena je danas u tom gradu.

SAHRANJENA MALA PETRA: Majka zarila ruke u zemlju i pala u nesvest

Foto: Nikola Mutić

Dok su grobari spuštali beli sanduk u raku, devojčicina baba je vikala: "Nemojte, ne spuštajte je, molim vas! Petra, sačekaj baku, ne idi!".

Suzana B., koja je na najgori način izgubila svoju ćerkicu, nikako nije mogla da podnese njenu sahranu. Kada je kovčeg spuštan u raku, nju su izdale noge i pala je na zemlju i u nju zarila ruke, neutešno plačući. Bol je bio toliko neizdrživ da je nesrećnica ubrzo pala u nesvest.

Ona je nekoliko minuta bila bez svesti, a okupljeni rođaci su u panici počeli da zovu Hitnu pomoć.

Kada su lekari stigli i dali joj lekove, pokušali su da je podignu, ali je ona odbijala da napusti grob svoje ćerkice. Neutešno je jaukala i dozivala je, ali su je oni ipak odveli i smestili u ambulantna kola i odvezli u bolnicu.

Podsetimo, zločin koji je potresao Srbiju dogodio se u utorak oko 15 sati kad je Marko B. udavio svoje dete, staro dve i po godine, u kadici punoj vode, a potom se obesio.

Markova supruga Suzana B. je oko 14.15 sati prijavila dežurnoj službi policije da joj je poslao poruku preko telefona da će ubiti sebe i dete.

Suzana i Marko su inače bili u fazi razvoda, a Centar za socijalni rad je kobnog dana dete dodelio ocu na starateljstvo iako je samo nedelju dana ranije bio osuđen zbog porodičnog nasilja uslovno na tri godine zatvora.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Beogradjanka

06.10.2022 18:20

NADAM SE DA CE NEKO BITI KAZNJEN .NE SAMO KAZNJEN NEGO OTKAZ DA DOBIJE ALI G.KISICKA GDE SI !!!!

Leona

08.10.2022 11:25

Da li moze neko da mi objasni zasto je dete bilo kod 'oca'? Jesu li je nasilno odveli, oteli, sa Policijom, radnicima iz Centra? Kako pobogu? Zivot bi mogli da mi uzmu, dete ne bih pustila nasilniku.