PUTIN POBEGAO: Mediji objavili šokantne detalje o ruskom predsedniku! Šta se ovo sprema?

Autor:

Svet

24.09.2022

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postojanje tajne rezidencije otkrio je antikorupcijski tim koji je radio sa Aleksejem Navaljnim prošle godine.

PUTIN POBEGAO: Mediji objavili šokantne detalje o ruskom predsedniku! Šta se ovo sprema?

Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin je pobegao u svoju tajnu "palatu" na jezeru usred brutalnog gušenja antimobilizacionih demonstracija u Moskvi i Sankt Peterburgu.

Uprkos demantijima iz Kremlja, čini se da Putin odmara u svojoj "najtajnijoj službenoj vikendici" na severu Rusije, prenosi Dejli mejl.

 

 

Rezidencija, smeštena u šumama brda Valdaj, otprilike na pola puta između Moskve i Sankt Peterburga, ima trospratni banjski kompleks sa "ličnim kozmetičkim salonom".

Novinarka Farida Rustamova objavila je da je izvor od poverenja rekao da Putin od prošle srede uveče odmara u svojoj rezidenciji na jezeru Valdaj u Novgorodskoj oblasti.

Ona je tvrdila da su unapred snimljeni video snimci na kojima se vidi kako se sastaje sa zvaničnicima objavljeni kako bi izgledalo kao da je zauzet na poslu, dok se u stvarnosti odmara u svojoj četvorospratnoj vili.

Prostrano imanje pored jezera, koje se vidi na snimcima snimljenim dronom, uključuje štalu, teren za golf, teren za mini golf, VIP restoran sa bioskopom, kuglanu, salu za bilijar, pa čak i mini-kazino.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksej Navaljni

Postojanje tajne rezidencije otkrio je antikorupcijski tim koji je radio sa njegovim uhapšenim neprijateljem Aleksejem Navaljnim prošle godine.

Tu je i specijalizovani plutajući bazen - velika kada ispunjena veoma slanom vodom koja vas drži na površini kada ležite u njoj - bazen od 25 metara okružen hidromasažnim kadama i saunama, i podijum za tajlandsku masažu.

Navodno je opremljen i specijalnom Putinovom stolicom za masažu osvetljenom specijalnom infracrvenom lampom.

 

 

Dom je u blizini važnih pravoslavnih crkava za koje se zna da ih je Putin posećivao u drugim kriznim vremenima tokom svoje više od dve decenije na vlasti.

Podsetimo, Putin je 21. septembra naredio delimičnu mobilizaciju u zemlji. Taj njegov potez pokrenuo je niz demonstracija širom Rusije, a veliki broj građana je pobegao iz zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Alex

24.09.2022 19:35

Da pre dva dana su njegovi anđeli razgovarali s Dodikom!

U Split U

08.10.2022 15:12

Putko, a kad češ preko mosta, ahhhhhahhhha