ŠOK SNIMAK FLAJT RADARA! KULJAJU LETOVI IZ MOSKVE I SANKT PETERBURGA! Rusi beže od mobilizacije! CENE AVIO KARATA dostigle astronomske cifre! (VIDEO)

Autor:

Svet

22.09.2022

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Rusiji je nastala prava pomama za avionskim kartama čim je Vladimir Putin juče najavio delimičnu mobilizaciju i slanje rezervista u Ukrajinu.

ŠOK SNIMAK FLAJT RADARA! KULJAJU LETOVI IZ MOSKVE I SANKT PETERBURGA! Rusi beže od mobilizacije! CENE AVIO KARATA dostigle astronomske cifre! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Tviter/@Pedjijatar

Na Tviteru je objavljen snimak Flajt radara, poznatog sajta koji prati avio saobraćaj širom sveta, na kome se vidi da sa tri moskovskog aerodroma i jednog u Sankt Peterburgu, avioni kreću svakog trenutka. 

 

 

Podsetimo, Putin je juče pozvao 300.000 rezervista u prvoj mobilizaciji zemlje od Drugog svetskog rata, a britanski dnevni listovi, poput Dejli mejla, komentarisali su da je potražnja za letovima u jednom pravcu iz Rusije naglo porasla.

Direktni letovi iz Moskve za Istanbul u Turskoj i Jerevan u Jermeniji, obe destinacije koje Rusima omogućavaju ulazak bez vize, rasprodate su istog dana, podaci su Avijasejlsa, najpopularnijeg ruskog veb-sajta za kupovinu letova.

I domaći strani mediji pišu da su cene karata dostigle astronomske cifre pa tako let do Beograda košta i do 9.000 evra u jednom pravcu... Navodno, ove cene trebalo bi uzeti sa rezervom.

Isto tako, Rusi su i automobilima krenuli da beže iz zemlje, a kakvo je noćas bilo stanje na granicama možete pročitati i videti ovde.

Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading