Bajden odao poštu britanskoj kraljici Elizabeti! (VIDEO)

Autor:

Svet

18.09.2022

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajden je jedan od mnogobrojnih državnika i članova kraljevskih porodica iz celog sveta koji će prisustvovati sutrašnjoj sahrani britanske kraljice.

Bajden odao poštu britanskoj kraljici Elizabeti! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Tviter/@HRH_William_

Predsednik SAD Džozef Bajden odao je danas poštu britanskoj kraljici Elizabeti Drugoj, pojavivši se na balkonu u Vestminster holu dok je kolona ljudi prolazila pored kovčega pokojnog britanskog monarha.

 

 

Bajden se, u pratnji supruge Džil i ambasadorke SAD u Britaniji Džejn D. Hartli, prekrstio i tokom posete nakratko stavio ruku na srce, preneo je Rojters.

Predsednik SAD će se kasnije pridružiti britanskom kralju Čarlsu Trećem i drugim liderima iz celog sveta na prijemu uoči velike državne sahrane.

Bajden je jedan od mnogobrojnih državnika i članova kraljevskih porodica iz cele Evrope, Azije, Afrike i Severne i Južne Amerike koji će prisustvovati sutrašnjoj sahrani britanske kraljice.

- Njeno nasleđe će se pojaviti na stranicama britanske istorije i u priči o našem svetu - istakao je on u poruci posle vesti o kraljičinoj smrti.

Bajden je bio jedan od 14 američkih predsednika tokom 70-godišnje vladavine britanske kraljice Elizabete i ona ih je upoznala sve osim Lindona Džonsona, počevši od Harija Trumana 1951. kada je još bila princeza.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvođanin

19.09.2022 03:20

Zna li on uopšte ko je UMRO?