SKORO DVE DECENIJE DRŽAO ŽENU I DECU ZATVORENE U KUĆI: Otkriven horor u Brazilu - deca od 19 i 22 godine izgledala kao da imaju samo 10

Autor:

Svet

30.07.2022

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osamljena koliba, zidovi u ruševinama i prljava posteljina. Ovo su bili zastrašujući uslovi u kojima su majka i njeno dvoje dece živeli sa nasilnikom.

SKORO DVE DECENIJE DRŽAO ŽENU I DECU ZATVORENE U KUĆI: Otkriven horor u Brazilu - deca od 19 i 22 godine izgledala kao da imaju samo 10

Foto: Tanjug/AP

Policija u Brazilu

Jezive slike otkrivaju realnost života u kući užasa u Rio de Žaneiru gde je zli muž primorao svoju ženu i njeno dvoje odrasle dece da žive kao zatvorenici skoro dve decenije.

Žena i njena deca, starosti 19 i 22 godine, prema pisanju lokalnih medija, držani su unutra i patili su od teške dehidracije i neuhranjenosti tokom 17 godina koliko su bili zatvoreni.

Očevici tvrde da dvoje dece izgleda kao da nemaju više od 10 ili 11 godina nakon što su izdržali više od decenije teškog i iscrpljujućeg zlostavljanja.

Vojna policija Rija konačno je upozorena na malu kolibu u oblasti značajne socijalne deprivacije na zapadu Rio de Žaneira - poznatom po svom ekstremnom siromaštvu.

Policajci su troje očajnih zatvorenika pronašli "vezane, uprljane i izgladnele", otkrila je policija u saopštenju ubrzo nakon hapšenja oca Luiza Antonija Santosa Silve.

Navodno poznat kao 'DJ' od strane lokalnog stanovništva u Guaratibi zbog glasne muzike koju je koristio da prikrije vriske svojih žrtava, Silva je uhapšen nakon anonimne dojave.

Prema vestima G1, majka je rekla vlastima da su ona i njena deca ponekad ostali bez hrane po tri dana i da su redovno bili žrtve fizičkog i psihičkog zlostavljanja.

Nikada joj nije bilo dozvoljeno da radi, a njenoj deci je zabranjeno da pohađaju školu. Žena je često pokušavala da pobegne iz kandži svog muža, ali je on pretio da će je ubiti ako to učini, tvrdi se.

Njen muž, po imenu Luiz Antonio Santos Silva, sa kojim je bila u braku 23 godine, rekao joj je da će napustiti njegov dom samo „kad umreš“, rekla je.

Na slikama koje su objavili brazilski mediji, odrasla deca su zbog neuhranjenosti izgledala kao adolescenti.

„Kada smo videli stanje dvoje dece, mislili smo da neće preživeti još nedelju dana“, rekao je za G1 jedan neimenovani stanovnik naselja Guaratiba, gde je porodica živela. „Pokušao sam da razgovaram sa majkom u kolima hitne pomoći, ali je bila toliko slaba da nije uspela da ispusti ni zvuk.“

Komšije su vlastima rekle da je osumnjičeni dobio nadimak DJ jer je pojačavao muziku kako bi prikrio vriske svojih žrtava. Istraga o Silvinim navodnim zločinima je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading