DEČAK (6) UBIO MLAĐU SESTRU: Otključao sef i pronašao napunjen pištolj

Autor:

Svet

27.07.2022

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šestogodišnji dečak sinoć je usmrtio iz vatrenog oružja svoju petogodišnju sestru u njihovoj kući u istočnoj Indijani, a roditelji su uhapšeni, saopštila je policija.

DEČAK (6) UBIO MLAĐU SESTRU: Otključao sef i pronašao napunjen pištolj

Foto: Tanjug/AP

Ekipa hitne pomoći zatekla je devojčicu sa ranom od metka u glavi u porodičnoj kući u Mansiju, 100 kilometara severoistočno od Indijanapolisa, prenosi AP.

Ona je prebačena u Urgentni centar Memorijalne bolnice, gde je proglašena mrtvom, preneo je lokalni list Star Pres.

Otac dečaka i devojčice Džejkob Grejson je rekao istražiteljima da je njegov šestogodišnji sin izvadio jedan od dva napunjena pištolja iz sefa i upucao svoju sestru, saopštila je policija.

Grejson (28) i njegova 27-godišnja supruga Kimberli Grejson su optuženi za zanemarivanje izdržavanog lica sa smrtnim ishodom i za još tri srodna krivična dela, rekla je zamenica šefa lokalne policije Melisa Krisvel.

Dečak je policiji rekao da je ključ od sefa pronašao u spavaćoj sobi svojih roditelja i da je izvadio pištolj dok je njegova majka dremala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading