TEŽAK UDARAC ZA PUTINA - RUSKI GENERAL UBIJEN AMERIČKIM ORUŽJEM! Ekstaza u Kijevu: Likvidirano je i 200 ruskih vojnika! (VIDEO)

Autor:

Svet

12.07.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski general pukovnik Artem Nasbulin ubijen je u napadu ukrajinski snaga američkim oružjem na Novu Kahovku, tvrde izvori iz Kijeva.

TEŽAK UDARAC ZA PUTINA - RUSKI GENERAL UBIJEN AMERIČKIM ORUŽJEM! Ekstaza u Kijevu: Likvidirano je i 200 ruskih vojnika! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP/printscreen

Informaciju o pogibiji Nasbulina, koji je inače bio načelnik štaba 22. korpusa Oružanih snaga Ruske Federacije, obelodanio je Sergej Bračuk, portparol načelnika regionalne vojne uprave Odese.

On se ovim povodom oglasio na Telegramu.

- Postoje informacije o likvidaciji još jednog ruskog generala nakon što su rakete HIMARS pogodile štab u regiji Herson. Načelnik štaba 22. korpusa Oružanih snaga Ruske Federacije, general pukovnik Nasbulin otišao je u raj - napisao je on na Telegramu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Prema navodima iz Kijeva, u bombarodvanju je poginulo i oko 200 ruskih vojnika.

Podsetimo, Ukrajina je izvela jak raketni napad iz američkog oružja HIMARS, a na internetu su objavljeni brojni snimci napda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading