POKVARENI BRITANCI OPALILI PALJBU PO SRBIJI: Vode se tezom - NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA!

Autor:

Svet

29.05.2022

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok rat u Ukrajini besni, predsednik Srbije je tokom telefonskog razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u nedelju objavio da je sa Rusijom obezbedio „izuzetno povoljan“ sporazum o snadbevanju gasom, prenosi britanski Independent.

POKVARENI BRITANCI OPALILI PALJBU PO SRBIJI: Vode se tezom - NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA!

Foto: printscreen

Independent

Britanski list osuo je paljbu po našoj zemlji i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, navodeći da nismo osudili rusku invaziju na Ukrajinu i da smo odbili da uvedemo sankcije Moskvi.

- Srbija je skoro u potpunosti zavisna od ruskog gasa i njene glavne energetske kompanije su u većinskom ruskom vlasništvu - navodi britanski list.

Ono što mogu da vam kažem je da smo se dogovorili oko glavnih elemenata koji su veoma povoljni za Srbiju - rekao je Vučić novinarima. "Dogovorili smo se da potpišemo trogodišnji ugovor, što je prvi element ugovora koji srpskoj strani veoma odgovara". Predsednik Vučić je istakao da je Putinu preneo da želi da se "mir uspostavi što je pre moguće" - prenosi Independent.

Foto: Printscreen/Twitter

Aleksandar Vučić i Vladimir Putin

Britanski lažovi napali su, pored predsednika Srbije zbog postizanja povoljnog gasnog ugovora za našu zemlju, i građane Srbije, navodeći da je većina protiv uvođenja sankcija po ceni članstva u Evropskoj Uniji, prenosi Informer. 

Posebno im je zasmetala poruka ministra policije Aleksandra Vulina, koji je rekao: 

Slobodan lider, slobodni ljudi, donose odluke koje su dobre za Srbiju i ne prihvataju naređenja sa Zapada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading