ŠOK PORUKA IZ MOSKVE! Vladimir Putin naredio da se napad OBUSTAVI!?

Autor: Republika

Svet

04.05.2022

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin opozvao je napad na čeličanu Azovstalj u Marijupolju.

ŠOK PORUKA IZ MOSKVE! Vladimir Putin naredio da se napad OBUSTAVI!?

Foto: Tanjug/AP

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov istakao je da je izdato naređenje da se napad opozove.

- Vrhovni komandant izdao je naređenje da se napad opozove. Nema napada, to svi vidimo. Eskalacije se dešavaju kada ekstremisti izađu i pokušaju da zauzmu vatreni položaj, ali mi takve pokušaje veoma brzo neutrališemo - rekao je Peskov za rusku novinsku agenciju TASS.

Prethodno se obratio javnosti i gradonačelnik Marijupolja Vadim Bojčenko koji je rekao da su u toku žestoke borbe u zoni čeličane Azovstalj. Dodao je i da je Kijev izgubio kontakt sa ukrajinskim borcima koji su zarobljeni u tom objektu za koji se smatra da je poslednje uporište u gradu Marijupolju, prenosi Rojters.

Podsetimo, prethodno je Sergej Šojgu, ruski ministar odbrane, rekao da je ruska vojska preuzela kontrolu nad Marijupoljom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
cardak

12.05.2022 07:59

Jel sto nas zajebavate pONAVLJAJUCI clanke od 5-10 dana unazad! Sta je DIREKTIVA -O ZAPADU SVE NAJBOLJE! ALI TAJ SE ZAJEBAO NECE IH NAROD!A on nesme inace ima jos Vujica!