NIJE STIGLA SEBI DA POMOGNE: Zanemarivala je simptome koje svi ponekad osećamo, kasno je shvatila da UMIRE (FOTO)

Autor:

Svet

08.03.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šeri Hager (33) svakodnevno je prolazila kroz zdravstvene tegobe koje manje-više muče većinu ljudi. Česta nadutost, prečesta dijareja, i bolovi u stomaku bili su njeni verni pratioci.

NIJE STIGLA SEBI DA POMOGNE: Zanemarivala je simptome koje svi ponekad osećamo, kasno je shvatila da UMIRE (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

- Sve sam pokušavala, i čajeve i tople obloge i svakakve ostale trikove i recepte, ali situacija je bivala sve gora i gora. Na kraju sam došla dotle da bih dobila dijareju svega par sati nakon obroka, a vremenom bi i od obične čaše vode počelo da mi bude muka - kaže Šeridodajući da je sve to trajalo tri meseca. Pokušavala je u ta tri meseca sve - izbacivala gluten iz ishrane, pa izbacivala mlečne proizvode, ali ništa joj nije pomagalo.

Na kraju je otišla na kolonoskopiju gde se ispostavilo da ima rak debelog creva.

 

https://www.facebook.com/buttwhysherie/posts/pfbid0342xCqrYQT2yxcpNTnEnaP4UFdJwwKSj2X3qD7FC5fLHrBsfN6AeUaHtA8C8UN23Xl

 

Prošla je kroz nekoliko teških operacija, pet nedelja radioterapije koje su joj ostavile i opekotine, i šest meseci hemoterapije koju je imala jednom nedeljno.

Rezultati su bili dobri, ali dve i po godine kasnije, na debelom crevu našli su joj novi tumor, pa prolazi kroz drugu rundu terapije, a sve beleži na svom blogu koji je, kaže, pokrenula da bi skrenula pažnju baš na simptome koji ljudi uglavnom previđaju.

 

 

- Ne stidite se da govorite o tome što vas muči. Što više pričamo o nekim stvarima, manje nas je stid da govorimo o tome, a u ovom slučaju to je jako važno. Ne igrajte se sa zdravljem, testirajte svoju stolicu - poručuje na kraju Šeri.

Već 2018.tumor se proširio i na tanko crevo, a zatim na bubrege.

Šeri je redovno obaveštavala svoje pratioce vezano za svoje zdravstveno stanje.

Nažalost, 2019. godine je izgubila svoju bitku sa opakom bolešću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading