Navodna PUTINOVA ĆERKA Izbrisala Instagram: Primila na hiljade žestokih UVREDA zbog ruskog NAPADA na Ukrajinu?

Autor:

Svet

08.03.2022

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodna Putinova 18-godišnja ćerka Luiza Rozova, za koju se veruje da joj je pravo ime Elizaveta Krivonogih, izbrisala je svoj Instagram profil nakon što je navodno primila na hiljade žestokih uvreda zbog ruskog napada na Ukrajinu.

Navodna PUTINOVA ĆERKA Izbrisala Instagram:  Primila na hiljade žestokih UVREDA zbog ruskog NAPADA na Ukrajinu?

Foto: printscreen/Instagram/luizaroz_

Profil, koji je sadržao fotografije njenog raskošnog načina života i koji je pratilo više od 84.000 korisnika, uklonjen je danas, prenosi Dailystar.

Luiza je navodno nezakonita ćerka Vladimira Putina koju on nikada nije priznao. Njena majka je Svetlana Krivonogih (45), koja je, kako se navodi, nekada radila kao spremačica, a danas je suvlasnica velike ruske banke.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Rusije Vladimir Putin

Iako se u ruskim medijima ne spekuliše o Putinovim ženama, ljubavnicama i deci, za priču o navodnoj Putinovoj aferi sa Svetlanom i rođenju ćerke čuo je dobar deo sveta.

I pre nego što je uklonjen profil na Instagramu, spekulisalo se da joj je zabranjeno da objavljuje budući da se nije oglašavala već pet meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading