ČEČENI SPASAVAJU UKRAJINCE! Ramzan Kadirov poziva Kijev: Izađite iz bunkera, prestanite da mislite samo o svojim interesima (FOTO/VIDEO)

Autor: Republika

Svet

03.03.2022

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kadirov poziva Kijeva da spasavaju ljude umesto što sede u bunkerima.

ČEČENI SPASAVAJU UKRAJINCE! Ramzan Kadirov poziva Kijev: Izađite iz bunkera, prestanite da mislite samo o svojim interesima (FOTO/VIDEO)

Foto: printskrin/telegram

Čečenski lider inače lojalni partner Vladimiru Putinu, Ramzan Kadirov, okupio je oko 40.000 svojih boraca koji su spremni da dejstvuju u svakom momentu u Ukrajini.

On na svojoj Telegram grupu redovno objavljuje snimke i izveštava o trenutnim dešavanjima koja se odvijaju.

Kako navodi u poslednjem postu njegove trupe svakim danom nailaze na sve veći broj ukrajinaca koji pokušavaju da pronađu spas od rata, te da im u tome pomažu njegovi vojnici.

Republika

Foto: printskrin/telegram

Čečeni ukrajincima pružili utočište u skloništu

Takođe, čečenski lider poziva međunarodnu organizaciju OEBS da umesto što se šepure u luksuznim automobilima, pruže pomoć onima kojima je potrebna u vidu skloništa ili hrane, apelujući i na vlast u Kijevu da prestanu da misle na sebe i da pomognu nesrećnim ljudima umesto što sede u bunkerima i da počnu da spasavaju ljude napominjujući da je upravo to dokaz da su Vladimir Putin kao i on na dobrom putu.

- Ukrajinske izbeglice masovno beže od ugnjetavanja Bandere. U velikom broju nalaze se i na putu naših trupa. Na ovim gađanjima im pomažu borci pod vođstvom dragog BRATA, komandanta Huseina Mežidova. Naši momci im pronalaze sklonište, smeštaju ih na sigurno mesto, prenose im namirnice. Nijedna međunarodna organizacija, uključujući i OEBS, ne brine o ovim ljudima. OEBS, inače, ne radi ništa osim beskorisnih vožnji u velikim lepim kolonama stranih automobila širom Ukrajine. Istovremeno, nesrećni ljudi su, najblaže rečeno, u lošem položaju. Ne znaju šta da rade i gde da pobegnu od Banderove tiranije.

 

Molim rukovodstvo Ukrajine i sve one koji bi trebalo i dužni da se direktno bave ovakvim humanitarnim pitanjima da ne sede u bunkerima i drugim sigurnim mestima, već da počnu da spasavaju siromašni narod. Pomozite im, opremite ih, dodijelite hranu, podržite barem nekako. Prestanite, na kraju, da mislite samo o sebi i o svojim interesima! Vaš odnos prema ovim nesrećnim ljudima samo još jednom dokazuje da smo na dobrom putu. I zato, neka ceo svet jednoglasno digne oružje protiv nas, ali mi ćemo ih osloboditi od nacističke dominacije - izjavio je Ramzan Kadirov

Više o situaciji u Ukrajini čitajte na našem BLOGU.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading