ČUDO ŽIVOTA! U Kijevu sinoć, usred haosa u metrou, rođena devojčica! KRICI MAJKE NADJAČALI DETONACIJE, BEBA POZDRAVLJENA KAO SVETIONIK NADE! (FOTO)

Autor:

Svet

26.02.2022

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usred ruske invazije na Ukrajinu, u Kijevu je sinoć, u sred haosa, malo čudo došlo je na svet.

ČUDO ŽIVOTA! U Kijevu sinoć, usred haosa u metrou, rođena devojčica! KRICI MAJKE NADJAČALI DETONACIJE, BEBA POZDRAVLJENA KAO SVETIONIK NADE! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Jedna žena, 23 godine, imala je razloga da bude možda više uplašena od drugih. Njena beba je rođena dok se skrivala zaštićena od napada u skloništu dok je napolju besnela pucnjava, prenosi Dejli mejl.

 

Nešto pre 20.30, malena Mia je došla na svet u okolnostima koje su bile najstresnije za porođaj.

 

Krike njene majke čula je ukrajinska policija koja je pritrčala u pomoć.

Jedan policajac Nikola Šlapak rekao je da su joj pomogli da rodi devojčicu i pozvali hitnu pomoć koja ih je obe odvezla u bolnicu, gde su ostale, a kako pišu mediji, i mama i beba su dobro.

Sinoć je njen dolazak pozdravljen kao čudo, jer je njena priča navela jednu ženu da izjavi: ''Vaš porođaj je nada u ovo sumorno vreme“.

Slika njene ćerkice koja je hvatala majku za ruku u skloništu bila je pozdravljena kao svetionik nade u najmračnijem času u Ukrajini.

Više o situaciji u Ukrajini čitajte na našem blogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading