BESNI RAT! Ukrajinska diverzantska grupa ušla na teritoriju DNR sa juga! SABOTER ODLETEO U VAZDUH DOK JE POSTAVLJAO EKSPLOZIV NA TRŽNICI!

Autor:

Svet

21.02.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinska diverzantska grupa je ušla na teritoriju DNR sa juga kako bi se probila na granicu sa Rusijom.

BESNI RAT! Ukrajinska diverzantska grupa ušla na teritoriju DNR sa juga! SABOTER ODLETEO U VAZDUH DOK JE POSTAVLJAO EKSPLOZIV NA TRŽNICI!

Foto: Tanjug/AP

Kako je saopštilo Ministarstvo za državnu bezbednost DNR, ukrajinska vojska je pokušala da se približi ruskoj ranici, ali je naišla na otpor Narodne milicije DNR.

U toku su borbe.

Podsetimo, ukrajinski diverzant digao se u vazduh prilikom pokušaja da podmetne eksploziv u području železničke stanice u Donjecku, saopštio je predstavnik Narodne milicije Donjecke narodne republike.

Ukrajinske snage bezbednosti nastavljaju sa pokušajima da izvedu terorističke napade na vitalne infrastrukturne i civilne objekte. Prema operativnim informacijama Ministarstva za državnu bezbednost DNR, oko 4.45 digao se u vazduh ukrajinski diverzant prilikom pokušaja da postavi eksplozivnu napravu na tržnici u području železničke stanice u Donjecku. Pored teroriste je pronađena torba sa drugom eksplozivnom napravom - rekao je on.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading