MAKRONOV DNK NA METI PUTINA! Šokantne tvrdnje iz Francuske, otkriveno zašto je predsednik te zemlje sedeo na četiri metra od šefa Kremlja!

Autor: Republika

Svet

11.02.2022

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravstveni izvori bliski francuskom predsedniku Emanuelu Makronu otkrili su zašto je on tokom posete Moskvi odbio da tamo uradi PCR test.

MAKRONOV DNK NA METI PUTINA! Šokantne tvrdnje iz Francuske, otkriveno zašto je predsednik te zemlje sedeo na četiri metra od šefa Kremlja!

Foto: Tanjug/AP

Putina i Makrona razdvajao sto od četiri metra

Izvori bliski predsedniku Francuske Emanuelu Makronu otkrili su zbog čega je on tokom ovonedeljnog boravka u Moskvi sedeo na čak četiri metra udaljenosti od ruskog kolege Vladimira Putina, pri čemu ih je razdvajao ogroman sto, otkrivši tako misteriju koja je opsedala čitav svet prethodnih dana.

Naime, svi su se pitali zbog čega su dvojica lidera sedela za tako neobično velikim stolom, pri čemu se ni u jednom trenutku nisu pozdravili, niti približili jedan drugom, pa je sada obelodanjeno da je Makron bio prinuđen da se pridržava epidemioloških mera i drži distancu sa Putinom. 

On je zapravo odbio da po ulasku u Rusiju uradi PCR test u toj zemlji, a jedan od njegovih saradnika je otkrio da je razlog za to da Rusi ne bi došli u posed njegovog DNK. 

- Makron je imao izbor - ili da prihvati PCR test koji bi uradile ruske vlasti i da mu bude dozvoljeno da se približi Putinu ili da odbije i da se pridržava stroge distance - otkrila su dva izvora iz zdravstvenog tima francuskog predsednika, a zatim su iskreno naveli:

- Nismo mogli da prihvatimo da se oni domognu predsednikovog DNK.

Kremlj nije odgovorio za zahtev Rojtersa, koji je razgovarao sa francuskim izvorima, za komentar na te tvrdnje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dan kasnije se Makron u KIjevu izgrlio sa Zelenskim 

Drugi izvor iz Makronovog okruženja potvrdio je da je predsednik Francuske odbio da uradi ruski PCR test i naveo da je Makron umesto toga uradio francuski PCR test pre polaska i antigenski test u Rusiji, koji je uradio njegov lekar, prenosi Sputnjik.

Gardijan podseća da je u četvrtak, tri dana nakon što su se sastali Makron i Putin, ruski lider primio kazahstanskog predsednika Kasima-Žomarta Tokajeva, te da se sa njim rukovao i da su sedeli blizu, odvojeni samo malim stolom.

S druge strane, samo dan nakon boravka u Moskvi Makron j otputovao u Kijev gde se ispozdravljao i izgrlio s ukrajinskim kolegom Volodimirom Zelenskim

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miloš

11.02.2022 19:38

Haha taj francuski petlić je smešan!! Kome je bitan njegov DNK?!?! Rusima najmanje.... Da su Rusi hteli služba bi mu uzela odavno....i bez da zna..,..njega koliko smo videli šamaraju pored sve obezbeđenja...francuski gradjani.

Ana

12.02.2022 10:33

Boze,smejurije😂 Kome je Makron bitan? Njegovi Francuzi se nadaju i mole Boga,da mu vide ledja na izborima u maju...Cuj,njegov DNK😂Njega se posle maja,niko nikzda nece ni setiti,jefino kao najmladjeg predsednika,ozenjenog sa zenom 24 hid,starijom...To je ''njegov DNK''😂