PREKRSTIO SE I USKOČIO U VODU: Aleksandar motornom testerom napravio rupu u ledu i zaronio, a onda je njegova žena vrisnula, ali bilo je prekasno (VIDEO)

Autor:

Svet

10.02.2022

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz Ukrajine umro je pred očima svoje zaprepašćene supruge nakon što je u subotu 5. februara skočio u zaleđenu reku Čortomlik, prenosi Dejli star pisanje lokalnih medija.

PREKRSTIO SE I USKOČIO U VODU: Aleksandar motornom testerom napravio rupu u ledu i zaronio, a onda je njegova žena vrisnula, ali bilo je prekasno (VIDEO)

Foto: Printskrin: Facebook/Вікторія Огренич

Printskrin: Facebook/Вікторія Огренич

Ovaj 38-godišnjak, poznat samo kao Aleksandar, odlučio je da zaroni u rupu, koju je prethodno isekao uz pomoć prijatelja sa motornom testerom, ne razmišljajući o brzoj struji ispod.

Udavio se, navodno u roku od nekoliko sekundi, dok je njegova žena bespomoćno vrištala i zapomagala, a drug testerom sekao još jedan otvor pored.

Na uznemirujućem snimku incidenta, koji se dogodio na temperaturama od oko -5 stepeni, može se videti kako razgovara sa suprugom samo nekoliko minuta pre suludog poduhvata.

 

 

Zar se ne plašiš, Sanja (Aleksandre)? – upitala ga je žena, na šta je on odgovorio: “Ne.

Nastavila je da ga zapitkuje da li mu je hladno dok se skidao u bokserice.

Hladno je. O Bože, nadam se da se nećeš razboleti – rekla je ona, prenosi Objektiv.

Pravi horo usledio je kada je stao pred rupu, prekrstio se, a zatim uskočio i nestao u mutnim vodama reke.

Užasnuta žena je uzvikivala "Bože, gde je on? Gde je on? O Bože! Gde je on?", međutim Aleksandru nije bilo spasa.

Njegov prijatelj je pokušao da dođe do njega uz pomoć motorne testere, a žena je pred kraj snimka upitala da li treba da zovu spasioce.

Spasioci u Dnjepropetrovskoj oblasti zaronili su u reku, ali nisu uspeli da pronađu Aleksandra živog. Njegovo telo izvučeno je iz reke sutradan 6. februara, a cela akcija objavljena je na Fejsbuk strani spasilačke službe kao upozorenje svima koji bi hteli da pokušaju nešto slično.

 

 

Aleksandra su pronašli na četiri metra dubine i 20 metara od obale.

Dragi građani, molimo vas da ne rizikujete svoj život i ne izlazite na led – navodi se na kraju objave o tragediji.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading