MAJKA BACILA ĆERKU (3) U KAVEZ SA MEDVEDIMA: Kamere snimile stravičan prizor (VIDEO)

Autor:

Svet

30.01.2022

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se vidi kako majka prebacuje devojčicu preko ograde.

MAJKA BACILA ĆERKU (3) U KAVEZ SA MEDVEDIMA: Kamere snimile stravičan prizor (VIDEO)

Foto: pexels.com

Sigurnosne kamere zoološkog vrta u Uzbekistanu snimile su trenutak u kojem majka, naočigled posetilaca i obezbeđenja, svoju trogodišnju ćerku baca u kavez sa medvedima.

Na snimku se vidi kako jedan muškarac pokušava da spreči ženu u toj nameri, ali ona ispušta dete.

Stravičan incident dogodio se u petak, oko podneva. Posetioci su sa strahom gledali kako ogromna životinja trči u pravcu devojčice koja je bačena u kavez, ali za divno čudo, medved nije napao dete.

Medved po imenu Zuzu je onjušio devojčicu, a potom odšetao dalje. Čuvari su odmah namamili medveda u zatvoreni deo kaveza i zaključali, a potom su spasioci utrčali po devojčicu.

- Ljudi su pokušali da spreče majku da baci dete u kavez, ali nisu uspeli. Dete je palo u kanal pored ograde. Medved je odmah dotrčao da je onjuši, ali se potom okrenuo i odšetao dalje - rekao je portparol zoološkog vrta.

 

 

Devojčica je prilikom pada zadobila teške telesne povrede, ali joj opasna životinja koja je bila u kavezu nije nanela nijednu povredu.

- Dete je palo sa pet metara visine i zadobilo je povrede glave. Nije životno ugrožena, ali njeno stanje se intenzivno prati - saopštili su nadležni.

Ukoliko majka bude osuđena, preti joj 15 godina zatvora. Nije poznato zašto je bacila dete medvedima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading