PRIJATELJA KOJI MU JE SILOVAO ĆERKU (6) NATERAO JE DA SAM SEBI ISKOPA GROB, PA GA ISKASAPIO! Slučaj koji je podigao ogromnu prašinu dobio NEOČEKIVANI OBRT!

Autor: Republika

Svet

15.01.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vjačeslav Slava Matrosov (32) mogao bi da bude oslobođen robije nakon što je celokupna ruska javnost stala na njegovu stranu.

PRIJATELJA KOJI MU JE SILOVAO ĆERKU (6) NATERAO JE DA SAM SEBI ISKOPA GROB, PA GA ISKASAPIO! Slučaj koji je podigao ogromnu prašinu dobio NEOČEKIVANI OBRT!

Foto: Printscreen

Vjačeslav Matrusov uhapšen je zbog ubistva pedofila monstruma

Rus Vjačeslav Slava Matrosov (32) ubio je pre dve godine svog najboljeg prijatelja Olega Sviridova (32) nakon što je slučajno otkrio da mu on je silovao šestogodišnju ćerkicu, nateravši ga da u jednoj šumi u Samarskoj oblasti sam sebi iskopa grob, a zatim ga iskasapio nožem

Nesrećni otac je ubrzo uhapšen, a sada je njegov slučaj dobio neočekivani obrt na sudu nakon što je odlučeno da on nije kriv i da mu neće biti suđeno za ubistvo. Ipak, sudija, koji je ranije naložio kućni pritvora za Vjačeslava, trpeći konstantan pritisak celokupne ruske javnosti koja se zdušno bori da otac bude oslobođen, sada je naveo kako će Matrusov biti krivično gonjen zbog podstrekavanja Sviridova da sebi oduzme život. 

Za taj prestup je u Rusiji zaprećena kazna manja nego za ubistvo, za koje bi morao da robija i duže od 15 godina. 

- Svi roditelji su uz ubicu pedofila - napisala je na društvenim mrežama Ksenija Sobčak, poznata ruska novinarka i nekadašnja kandidatkinja za predsednicu zemlje.  

Do stravičnog saznanja šta je preživelo njegovo dete, koje sada ima osam godina, Matrosov je došao nakon što je slučajno u mobilnom telefonu svog prijatelja pronašao snimak na kom se vidi kako on nesrećnu devojčicu tera na seksualni čin, dok ga ona moli da želi da ide kući. Pritom, čitavu situaciju čini još strašnijom činjenica da je Sviridov, kom je Matrosov bezrezervno verovao, često čuvao dete. 

- Oleg, dosta je, ne mogu više. Ja želim da idem kući - čulo se kako devojčica moli na snimku.     

Nakon toga on je doživeo histerični napad i prijatelju ponudio da ili može samom sebi da oduzme život ili da se preda policiji. Ipak, ubrzo je pretukao Olega i na silu ga odveo u obližnju šumu, gde ga je najpre naterao da iskopa sopstveni grob, a zatim i ubio. 

 

 

Policija je ubrzo nakon toga uhapsila oca, ali on je negirao optužbe, navodeći kako se sa Olegom potukao u šumi i da je on slučajno pao na nož. Tu priču je potvrdila i Matrosovljeva supruga, koja je rekla kako je njenog muža Sviridov napao i pretio mu hladnim oružjem.  

Policija je posle nekoliko dana potrage otkrila telo pedofila kom je nož bio zabijen u srce, nakon čega je Matrosov momentalno dobio ogromnu podršku ruske javnosti.Dva meseca kasnije, Okružni sud u Krasnoglinsku je odlučio da bivšeg radnika u fabrici raketnih motora zadrži u kućnom pritvoru, pre nego da ga zatvore u kazneno-popravni domu.

 

 

U međuvremenu je oko 2.500 lokalaca potpisalo peticiju da njihov sugrađanin iz Pribrežnoja kod Samare dobije najblažu moguću kaznu. Oni su, takođe, sakupili novac za sve njegove pravne troškove.   

Inače, policija je u telefonu monstruma pronašla još uznemirujućih snimaka, na kojima se vidi kako Sviridov zlostavlja još barem troje mališana. Izvori bliski slučaju naveli su da su u telefonu pronađeni snimci na kojima se vidi kako Oleg siluje dve devojčice, starosti šest i 11 godina.

Prema snimcima se može zaključiti da je Oleg zlostavljao decu barem pet godina pre nego što je njegov prijatelj pronašao snimke u njegovom telefonu. Stanovnici sela, kao i brojni građani Rusije koji su čuli za slučaj, zahtevaju od vlasti da oca oslobode i da protiv njega ne bude podignuta optužnica.

- On nije ubica, on je samo štitio svoje dete i našu decu - rekao je jedan meštanin sela.

  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading