GODINAMA UCENJIVAO UDATU LJUBAVNICU, A ONO ŠTO JOJ URADIO ŠOKIRALO JE I POLICIJU! Pre toga joj je pretio da će porodici prikazati sve njihove snimke!

Autor: Republika

Svet

10.01.2022

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan slučaj dospeo je na sud nakon što je muškarac star 32 godine uhapšen zbog iznude.

GODINAMA UCENJIVAO UDATU LJUBAVNICU, A ONO ŠTO JOJ URADIO ŠOKIRALO JE I POLICIJU! Pre toga joj je pretio da će porodici prikazati sve njihove snimke!

Foto: Tanjug/AP

Nemačka policija vrši hapšenje

Neimenovani muškarac (32) iz nemačkog grada Regensburga godinama je ucenjivao svoju udatu ljubavnicu i od nje iskamčio vrtoglavih 56.000 evra, zbog čega je uhapšen i moraće da odgovara pre Zemaljskim sudom u svom gradu. 

- Državno tužilaštvo ga tereti za posebno tešku pljačku iznudom - piše Fenix-magazin i navodi kako je iznos koji je optuženi uspeo da izvuče od svoje žrtve šokirao čak i policajce uključene u istragu. 

U optužnici se navodi da su se osumnjičeni i njegova navodna žrtva upoznali na leto 2017. godine u hotelu u blizini Regensburga, gde je ona bila direktorkaa. Navedeno je i da su njih dvoje stupili u vezu i da je žena dobrovoljno dala muškarcu novac za pokretanje posla.

Međutim, u periodu između marta 2018. i februara 2020. muškarac je navodno više puta tražio još novca od nje i pritom pretio da će, u suprotnom, dati porodici svoje ljubavnice njihove snimke se.sa i erotske fotografije.

Očekuje se da bi presuda mogla da bude izrečena 27. januara. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading