PUTIN ČESTITAO NOVU GODINU: Neka rastu zdravi, pametni, časni i slobodni!

Autor: Republika

Svet

31.12.2021

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin poželio je u novogodišnjem obraćanju svima dobro zdravlje i rekao da će nakon toga uslediti uspeh u svemu drugom.

PUTIN ČESTITAO NOVU GODINU: Neka rastu zdravi, pametni, časni i slobodni!

Foto: Tanjug/AP

Uskoro stiže Nova godina i u mnogim porodicama, uključujući naše sunarodnike izvan Rusije, čuće se tradicionalne reči: Srećna Nova godina! – rekao je Putin.

On je dodao da Rusi izgovaraju ove jednostavne reči sa posebnim osećanjem jer se prenose sa generacije na generaciju, preneo je TAŠ.

Iskreno vam čestitam! Glavna želja svima je, naravno, dobro zdravlje. Siguran sam da će nakon toga uslediti uspeh u poslu, studijama, kreativnim aktivnostima i omiljenom zanimanju – rekao je ruski predsjednik.

Šef države je svim domaćinstvima poželeo što je moguće više radosnih trenutaka i da se u Rusiji zasniva što više porodica i rađa što više dece.

Neka rastu zdravi, pametni, časni i slobodni! Neka ljubav bude u svakom srcu i neka nas sve inspiriše da ostvarimo svoje ciljeve i pokorimo najviše visine – zbog naših voljenih i naše jedine, najveće Otadžbine! Srećna Nova godina, dragi prijatelji! – rekao je Putin ruskim građanima.

On je u obraćanju uputio podršku svima koji su izgubili najbliže usled pandemije.

Napomenuo je da su se građani u odlazećoj godini suočili sa velikim izazovima, ali da su naučili da žive u teškim uslovma i da rešavaju kompleksne probleme.

Zajedno smo nastavili borbu protiv opasne epidemije koja je zahvatila sve kontinente i još ne popušta. Ova podmukla bolest odnela je desetine hiljada života. Želim da izrazim iskrenu podršku svima koji su izgubili svoje voljene – rekao je Putin.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading