STIGAO PUTINOV S-550 ZA BITKE U SVEMIRU! Ovom protivavzdušnom sistemu nema ravnog u svetu, ALI NIKO NE ZNA KAKO IZGLEDA I GDE SE NALAZI!

Autor: Republika

Svet

29.12.2021

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruska vojska dobila je na korišćenje moćni S-550 koji je u stanju, između ostalog, da pogodi predmete u kosmosu i kom nema ravnog na planeti.

STIGAO PUTINOV S-550 ZA BITKE U SVEMIRU! Ovom protivavzdušnom sistemu nema ravnog u svetu, ALI NIKO NE ZNA KAKO IZGLEDA I GDE SE NALAZI!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin uložio ogromna sredstva i oružane snage

Oružane snega Ruske Federacije na čelu s predsednikom Vladimirom Putinom postale su bogatije za novi protivvazdušni raketni sistem S-550, koji je, kako je saopšteno, namenjen "svemirskim bitkama" i kom nema ravnog u svetu.

Reč je o apsolutno novom mobilnom strateškom sistemu za protivraketnu odbranu, koji može da pogodi svemirske aparate, bojeve glave interkontinentalnih balističkih raketa, ali i hiperzvučne ciljeve na visinama od nekoliko desetina hiljada kilometara.

- Ovim se gradi duboko ešalonirani sistem PVO-PRO na bazi protivvazdušnih raketno-topovskih kompleksa "Pancir" i protivvazdušnih raketnih sistema velikog dometa S-350, S-400, S-500 i do S-550 u svemiru - navodi Sputnjik i ističe kako zasad nije poznato gde je S-550 raspoređen i kako uopšte izgleda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading