ŠOKANTAN SNIMAK IZ KABULA: Talibani pokorili teretanu u predsedničkoj palati! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

17.08.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte bizarni snimak koji je nastao nakon što su talibanski militanti u nedelju upali u predsedničku palatu u Kabulu i razmahali se po teretani u rezidenciji kao da prvi put u životu videli sprave za vežbanje.

Foto: printscreen

Talibani se rastrčali po teretani, posebno oduševljeni tegovima 

Čitav svet danas je obišao snimak koji je nastao neposredno nakon što su talibanski militanti u nedeljnu osvojili Kabul i upali u predsedničku palatu, a na kom se vidi kako nekolicina njih oduševljeno upada u teretanu te rezidencije i počinje da "trenira".

Nasmejanih lica, sa sve turbanima na glavama, u dugim "haljinama" i sa sandalama na nogama oni su se premetali sa jedne sprave na drugu, a posebno su ih oduševili tegovi. 

- Kao da nikad nisu videli sprave za vežbanje - glasi jedan od mnogobrojnih komentara ispod snimka, dok se u drugom konstatuje: "Pa u onoj pustinji sigurno i nisu". 

 

Da stvar bude bizarnija, jedan od talibana je akciju svojih saboraca u teretani snimao mobilnim telefonom, dok mu je preko leđa okačen ručni minobacač s ogromnom raketom. 

 

Podsetimo, talibani su u nedelju ušli u prestonicu Avganistana, Kabul. Nakon toga je organizovana je hitna evakuacija diplomata, a na hiljade prestravljenih građana je pohrlilo na sve granice i aerodrom kako bi pobegli od strahovlade ekstremista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading