DEVOJČICA RANJENA NA FLORIDI: Zajedno sa dečakom provalili u kuću, pokupili oružje pa iz kalašnjikova ZAPUCALI NA POLICIJU

Autor: Tanjug, Republika

Svet

02.06.2021

20:43

Dvoje tinejdžera u američkoj državi Florida pobeglo je iz doma za nezbrinutu decu, provalilo u kuću, a zatim zapucalo na policiju koja je intervenisala na licu mesta, saopštile su danas vlasti.

twitter.com/DailyMirror
Foto: Ilustracija

Dvanaestogodišnji dečak i 14-godišnja devojčica pronašli su u kući u koju su provalili u Enterprajzu na Floridi pištolj, pušku i AK-47, zajedno sa velikom količinom municije i pucali su na policijske službenike koji su intervenisali po prijavi prolaznika, navodi se u saopštenju šerifa okruga Voluša, prenosi Rojters.

Devojčica koja je pucala na policajce je ranjena u tom sukobu, a dvanaestogodišnjak je predao oružje ubrzo nakon toga i nije povređen, saopštila je policija.

Devojčica operisana i da se nalazi u stabilnom stanju, a niko od policajaca nije povređen u pucnjavi u utorak uveče.

Devojčica i dečak su prethodno tog dana pobegli iz Doma za nezbrinutu decu Metodističke crkve u Enterprajzu i nekoliko sati kasnije provalili su u kuću, a prolaznici koji su čuli razbijanje stakla, alarmirali su policiju koja je opkolila kuću iz koje je zatim usledila pucnjava.

Komentari (0)

Loading