BIZARNA NESREĆA: Sapleo se o blatobran, opalio mu pištolj iz džepa i UBIO KOMŠIJU

Autor:

Svet

01.06.2021

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac Radomir Đ. (62) stradao je juče u mestu Sokolac, a ubio ga je komšija Mirko K. i to nakon što se u Radomirovoj automehaničarskoj radnji sapleo o blatobran, posle čega je pištolj, koji je imao u džepu, opalio i pogodio muškarca, piše Klix.ba.

RepublikaFoto: youtube.com/Klix.ba
Foto: Ilustracija

Prethodno je Policijska uprava Istočno Sarajevo saopštila je da je R. Đ., sa Sokoca, ubijen, a pripadnici PU Istočno Sarajevo uhapsili su M.K. zbog sumnje da je počinio ovo krivično delo.

Sve se događalo u njegovoj mehaničarskoj radnji, gde je Mirko K. došao da traži neki deo za traktor. Dok su tražili taj deo, Mirko se sapleo o neki blatobran koji je bio na podu, pa je pao i prilikom pada, opalio je pištolj koji je imao u džepu i pogodio Radomira. I njgov sin, koji je bio u susednoj prostoriji, potvrdio je da sukoba nije bilo - istakao je jedan meštanin za "Nezavisne novine", dodajući da je i sam Mirko K., posle hapšenja ispričao da nije imao nameru da ubije Radomira.

Iz PU Istočno Sarajevo dodali su da je u toku dokumentovanje dva krivična dela, a to su ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading