(FOTO) NIJEDAN GLUMAC, PEVAČ, SPORTISTA! Putin, na pragu osme decenije života, proglašen je za najseksi muškarca, a evo koga je ostavio iza sebe na listi

Autor: Republika

Svet

03.04.2021

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin izabran je za najpoželjnijeg i najzodnijeg Rusa glasanjem na sajtu Superjob.ru, iako ove godine puni 69 godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin 

Nijedan sportista, glumac, pevač, foto-model, nije se ove godine našao na prvoj poziciji prestižne liste najseksipilnijih muškaraca u Ruskoj Federaciji jer je ogromnom većinom glasova tu poziciju zauzeo niko drugi do predsednik te zemlje Vladimir Vladimirovič Putin

Reč je o čoveku koji ove godine puni 69 godina, čime dolazi na sam prag osme decenije života, ali koji je u konkurenciji mnogo mlađih od sebe apsolutno izdominirao.  

Glasanje za najzgodnijeg i najprivlačnijeg Rusa održano je na stranici Superjob.ru, a po rezultatima je 18 odsto muškaraca i 17 odsto žena svoj glas dalo upravo šefu Kremlja.  

- Rusi i dalje Vladimira Putina smatraju najatraktivnijim poznatim muškarcem u zemlji - saopštio je Superjob.ru, uprkos tome što je predsednik osvojio za jedan odsto manje glasova nego prošle godine. 

- Ne postoji nijedan glumac ili sportista koji može da se takmiči sa njim danas - navedeno je još na portalu gde su glavni konkurenti Putinu bili glumci Dmitrij Nargijev, Danila Kozlovski i Konstantin Kabenski.

Njih trojica su, kada je u pitanju seksepil, dobili od dva do tri odsto glasova.     

RepublikaFoto: printscreen/instagram/nagiev.universal
Dmitrij Nargijev 

Glumac Nargijev je, inače, domaćoj, srpskoj publici poznat po ulogama u serijama "Kuhinja" i "Dva oca, dva sina".    

Superjob.ru podseća još i na to da je najnoviji izbor kod njih objavljen samo nekoliko dana nakon što je Putin izdejstvovao novu promenu ustava Rusije, čime je dobio mogućnost da se kandiduje u još dva predsednička mandata i time da bude na čelu države do 2036. kada će imati 83 godine.   

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading